Vitajuicer S1 MAT ZWART

Vitajuicer S1 MAT ZWART
€ 457,50
De Novis Vitajuicer is een sapcentrifuge met vier sapfuncties die met één simpele knop worden geactiveerd en inclusief de baanbrekende Vitatec®-technologie.

De 4-in-1 functionaliteit van de VitaJuicer is essentieel voor zijn superieure prestaties. Het kan smakelijke citroensappen maken (citrusfunctie), frisse sapjes van hardere groenten- & fruitsoorten persen (Juicer functie), verbluffende smoothies maken (smoothie purée functie) en last but not least fluweelzachte sinaasappelsap produceren dankzij de gepatenteerde VitaTec®-functie, waarbij de citruspers werkt in combinatie met de koudperscentrifuge. De snelheid van de pers of centrifuge past zich automatisch aan de structuur van het fruit en de groente aan. Zo bleek uit onafhankelijke tests dat de Novis VitaJuicer tot 56% meer vitaminen en 12% meer vruchtensap te extraheren en 38% minder voedselverspilling te produceren.

Na gebruik kan elk onderdeel van de VitaJuicer dat in aanraking komt met het fruit of de groenten worden gedemonteerd en in de vaatwasser worden geplaatst.

Met een volledig metalen behuizing is de Novis Vitajuicer een eersteklas sapcentrifuge die is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Met slimme technologie en een bekroond ontwerp is deze vitaminekampioen een essentiële keukengenoot voor een gezonde levensstijl.

De Vitajuicer is ook voorzien van een druppelstop.
Quantity:
+ -
In winkelwagen
Favoriet

Algemeen

Ref:31589
Merk:NOVIS
Kleur:Zwart
Lengte (mm):230
Breedte (mm):220
Hoogte (mm):430
Zoom