Vitajuicer GROEN

Vitajuicer GROEN
€ 399,00
LAATSTE STUK - PROMOPRIJS

De veelvoudig Zwitserse prijswinnaar is een citruspers en sapcentrifuge in één en biedt de mogelijkheid om op maar liefst vier verschillende manieren heerlijke sappen en smoothies te maken. Het perst snel een glas vers sinaasappelsap, met of zonder vruchtvlees, verwerkt fruit en bladgroenten efficiënt tot voedzaam en vitaminerijk sap en creëert eenvoudig smoothies van gepureerde vruchten.

Met z’n fraai design en handig formaat past de Novis Vita Juicer op ieder aanrecht, en werkt hij nog eens heel fijn en stil.

Door gebruik te maken van een zelfregulerende snelheid (tot 2000 omw/min) en een combinatie van een citruspers en een centrifuge, kan deze multifunctionele machine sap maken met 20% meer voedingsstoffen dan conventionele juicers, bovendien kan hij ook purees maken en alles juicen van hard fruit tot groenten.

Bij aanschaf van een Novis Vita Juicer krijg je toegang tot de Vita Club en de Novis app met juicing ideeën. Van standaardreceptjes tot dieet- en detoxdrankjes en handige instructievideo’s
Quantity:
+ -
In winkelwagen
Favoriet

Algemeen

Ref:19212
Merk:NOVIS
Kleur:Groen
Zoom