Promoties

 Hieronder vindt u onze lopende promoties. 

Gratis gepersonaliseerde gravure bij aankoop van mes van 50 €

Wilt u iemand die u nauw aan het hart ligt, voor de eindejaarsperiode verrassen met een origineel, gepersonaliseerd & functioneel geschenk? Dan hebben wij een unieke & scherpe eindejaarsactie die u zéker zal interesseren. Als u tot en met 20 december 2020 een mes aankoopt van de topmerken Zwilling, Kai, Robert Welch, Chroma Porsche of Global met een waarde van minimum 50 €, voorzien wij indien gewenst en op aanvraag een gratis naamgravure in het lemmet! Een écht kerstmes dus!  

Schenk een gepersonaliseerd kerstmes voor kerstmis!

Gratis thuislevering in Zuid-West-Vlaanderen

Bent u woonachtig in de regio Zuid-West-Vlaanderen, bent u op zoek naar kwalitatief kookmateriaal en zou u dit graag laten thuisleveren? Geniet dan vanaf nu tot en met zondag 13 december 2020 van gratis levering op al uw bestellingen ongeacht het bestelde bedrag. Wacht dus niet langer om online uw aankopen te doen & geniet nu van deze uitzonderlijke gratis levering! 

Gratis levering ongeacht het bestelde bedrag in Zuid-West-Vlaanderen

Geniet van de 4+2 actie op de Iittala Essence glazen

Geniet vanaf 1 november tot en met 31 december 2020 van een 4+2 actie op de prachtige wijn- & champagneglazen van de moderne Essence reeks van het Finse designmerk Iittala. Bij aankoop van 4 Essence glazen, krijgt u dus 2 Essence glazen gratis. 

Koop 4 Essence glazen & ontvang 2 glazen gratis!

Eindejaarsactie op de Pure collectie van Pascale Naessens

Wilt u al lang enkele prachtige kommetjes, bordjes of schalen uit de keramische Pure collectie van Pascale Naessens om uw aperitief- of gastentafel op te fleuren? Of beschikt u al over enkele authentieke stukken uit deze mooie serviesreeks en zou u deze tableware collectie graag nog wat uitbreiden? Geniet dan nu van de eindejaarsactie, koop voor een bedrag van 250 € (incl. BTW) van de collectie van Pascale Naessens & ontvang gratis twee Pure ovenschotels t.w.v. 84 € (incl. BTW).  

Gratis 2-delige ovenschalenset bij aankoop van minimum 250 €!

Eindejaarsactie op de serviesreeks van Anita Le Grelle

Bent u op zoek naar opvallend tableware in keramiek zoals stijlvolle & kleurrijke bekers, kommetjes, schaaltjes of borden? Maak dan kennis met de prachtige keramische serviescollectie van Anita Le Grelle! Ligt deze serviesreeks in de lijn van uw wensen? Geniet dan nu van de eindejaarsactie, koop voor een bedrag van 250 € (incl. BTW) van de collectie van Anita Le Grelle & ontvang een gratis serveerschaal t.w.v. 97 € (incl. BTW).  

Gratis serveerschaal t.w.v. 97€ bij aankoop van minimum 250 €!

Gratis kerstset bij aankoop van een Big Green Egg

Verras één van uw dierbaren (of uzelf) voor eindejaar met zo'n fantastische keramische houtskoolbarbecue van Big Green Egg en geniet van de originele eindejaarsactie! Want alsof een Big Green Egg al niet het allermooiste kerstcadeau is, maken we het dit jaar nóg mooier met wat leuke extra's. Bij aankoop van een Big Green Egg MiniMax, Medium, Large of X-Large, ontvangt u nu een 4-delige kerstset gratis! Ontdek er hier alles over! 

Ontvang een 4-delige kerstset gratis tot en met 26 december