Promoties

 Hieronder vindt u onze lopende promoties. 

Ontdek onze barbecue promoties!

Houdt uw papa van koken & barbecueën en zou u hem voor Vaderdag graag verrassen met een culinair cadeau? Kom dan eens langs naar onze gloednieuwe showroom op Pluim 5 te Zwevegem, ontdek ons ruim gamma aan professioneel kookmateriaal en geniet van onze Vaderdagpromoties op diverse barbecuemodellen. Een BBQ op gas of houtskool? Een klein tafelmodel of een groot buitenkooktoestel? U vindt bij ons voor elke papa wat grills. In dit blogbericht vindt u een overzicht van de diverse BBQ promoties die geldig zijn vanaf 1 juni tot en met 30 juni 2020 op enkele populaire modellen van topmerken zoals Big Green Egg, OFYR, OutdoorChef en Cobb. 

Verras uw papa met een BBQ van Green Egg, OFYR, OutdoorChef of Cobb

Gratis Roomijsmaker bij aankoop van KitchenAid Standmixer

Droomt u al langer van zo'n iconische KitchenAid standmixer en bent u ook een notoire liefhebber van roomijs? Dan zal deze lenteactie van KitchenAid u zeker doen smelten! Als u van 15 april 2020 tot en met 30 juni 2020 een KitchenAid standmixer van 4,8 liter of 6,9 liter aankoopt, ontvangt u nu gratis een roomijsmaker ter waarde van 110 €.  

Lenteactie geldig vanaf 15 april tot en met 30 juni 2020

Ontdek de verlengde voorjaarspromoties van Demeyere

Zijn uw kookpotten dringend aan vernieuwing toe? Of bent u op zoek naar een extra bak- of grillpan? Zou u graag eens een professionele messenset in huis halen? Of acht u de tijd rijp om een stijlvolle stevige stoofpot of tajine aan te schaffen? Heeft u nood aan nieuwe keukenaccessoires zoals een dunschiller, een torenrasp of een serveertang? Blader dan zeker eens door de voorjaarsfolder van Demeyere en ontdek de lentepromoties op de gamma's van  Demeyere, Staub, Zwilling en Cuisipro! 

Doorblader de promotiefolder van Demeyere hier online