Plantui 6 ROOD Ø290mm - 3l

Plantui 6 ROOD Ø290mm - 3l
€ 265,00
Kookt u graag met verse groenten en kruiden, maar hebt u niet bepaald groene vingers? Of beschikt u over onvoldoende ruimte om zelf een moestuin aan te leggen en bent u ook van de mening dat iedereen zo'n tuintje met verse ingrediënten verdient? Dan biedt deze Plantui 6 Smart Garden voor u dé perfecte oplossing met dit uiterst geschikt alternatief!

Deze Smart Garden ziet er misschien wat buitenaards en futuristisch uit, maar werkelijk iedereen kan ermee aan de slag in de keuken! Alle beschikbare kruiden, bloemen en bladgroenten groeien hierin succesvol uit tot smaakvolle en sappige plantjes. De Plantui is volledig geautomatiseerd opdat de plantjes voldoende licht en water toegediend krijgen. Hierdoor verkrijgt u in geen tijd verse groenten en kruiden en dat zonder enige moeite!

Dit model biedt plaats voor maar liefst 6 (verschillende) plantjes en de keuze is enorm, want of het nu gaat om oregano, basilicum, koriander, bladpeterselie, marjolein, rucola, mosterdblad, munt, waterkers, salie, tijm, eetbare bloemen of zelfs pok choi, tatsoi, … je vindt het allemaal in het brede gamma plantcapsules van Plantui. Kies dus zelf je capsules, mix erop los, oogst al je volgroeide plantjes én kook dus een stuk voordeliger dan voordien, want er gaat bijna niets meer verloren! Vanaf nu bepaal je zelf wat én hoeveel je oogst en hoef je niet langer de overige aangekochte groenten weg te gooien.

Met behulp van de geavanceerde hydrocultuur-techniek hebt u zelfs geen aarde meer nodig, want de Plantui doet het allemaal voor u! Het water uit het reservoir onderaan het toestel voert namelijk de nodige voedingsstoffen rechtstreeks door naar de planten en de speciale lampen zorgen uiterst precies voor het juiste licht. Dit alles resulteert in een snellere groei, stevige bladeren, intense smaken en dus dé ideale indoor moestuin. En wat nu als de plantjes goed groeien, wordt het toestel dan niet te klein? Wel nee, want de Plantui groeit gewoon met uw planten mee door middel van de in hoogte verstelbare lamp.

Dankzij z'n Scandinavisch design verkrijgbaar in grijs, rood en wit, zullen vrienden en familie helemaal verzot zijn op deze eyecatcher die zich op uw kookeiland bevindt. Wie weet zorgt het leuke uitzicht er wel voor dat uw kinderen getriggerd worden om nieuwe groenten en kruiden te leren kennen en eten?

Samen met het hele gezin zelf gekweekte groenten eten, gezonder kán ook haast niet, want ze worden gekweekt zonder enige bestrijdingsmiddelen. Hierdoor weet u 100% zeker dat alles organisch gegroeid is en er geen kunstmatige ingrediënten zijn. U weet dus telkens exact wat u eet en het is ook zo gemakkelijk in gebruik, dat het altijd een succes wordt. En wees nu eerlijk, eigen groenten smaken toch altijd beter?
Quantity:
+ -
In winkelwagen
Favoriet

Algemeen

Ref:24235
Merk:PLANTUI
Kleur:Rood
Diameter (mm):290
Inhoud:3 l
Zoom