Ofyr Classic Island 100-100 ROEST - Ø1000xH1000mm

Ofyr Classic Island 100-100 ROEST - Ø1000xH1000mm
€ 3.045,00
Ofyr Classic Island

Ofyr staat voor een totaal nieuwe manier van buitenkoken waarbij design, gezelligheid, samen genieten en heerlijk koken centraal staan.

De Ofyr Island is een complete buitenkeuken en combineert alle beste elementen van de Ofyr Classic, de Ofyr Classic Storage en de Butcher Block. De Ofyr Classic Island bestaat uit een kegelvormige vuurschaal die op een breed meubel rust. Bovenop het meubel ligt er ook een dik werkblad met een houder voor uw barbecuetools of uw specerijen. Het meubel zelf heeft over de volledige breedte een nis die als opslagruimte dient voor uw houtvoorraad. De design terrashaard is volledig vervaardigd uit cortenstaal die een bruine roestkleurige uitstraling heeft.

Bovenop de kegelvormige vuurschaal die een diameter heeft van 100 cm, ligt een dunne ketelstalen plaat met in het midden een opening. In deze opening kan het hout toegevoegd worden om het centrale houtvuur levendig te houden. Door de warmte van het vuur zal de ketelstalen plaat opgewarmd worden & fungeert deze plaat als perfect grill- & kookoppervlak. Aangezien de warmte vanuit het midden komt, zal de kookplaat ook verschillende temperaturen hebben. In het midden zal hij warmer zijn dan aan de buitenkant. Hierdoor kunnen u uw gerechten op verschillende temperaturen bereiden. Wilt u uw vlees of vis dat al gaar is nog wat op temperatuur houden, dan schuift u ze naar de buitenkant van de ketelstalen kookplaat.

De Ofyr Island uit cortenstaal met roestkleurige uitstraling is 100 cm hoog.
Quantity:
+ -
In winkelwagen
Favoriet

Algemeen

Ref:24060
Merk:OFYR
Hoogte (mm):1000
Diameter (mm):1000
Serie:Classic Island
Zoom