Koffiemolen Solis Type 1661 - Scala Plus ZWART

Koffiemolen Solis Type 1661 - Scala Plus ZWART
€ 99,90
Wat is er aangenamer dan de geur van koffiebonen? Juist! De geur van versgemalen koffie. Met de SOLIS Scala Plus maal je jouw favoriete bonen tot de juiste melange voor jouw espressomachine, filterkoffieapparaat of cafetière.

Bonenmaler met ruim bonenreservoir
Ben je een groot koffieliefhebber of drink je het zwarte goud graag in gezelschap? Dan is de SOLIS Scala Plus een onmisbaar apparaat in jouw keuken. Het ruime reservoir biedt namelijk ruimte aan maar liefst 250 gram koffiebonen. Dit is goed voor een gemiddelde van bijna 40 kopjes koffie! Je vult de bonen eenvoudig bij via de afneembare deksel aan de bovenzijde van de bonenmaler. Ben je geen grootverbruiker, maar geniet je graag zo nu en dan van een dampend kopje koffie? Het bonenreservoir is luchtdicht waardoor de kwaliteit van de koffiebonen behouden blijft. Om te voorkomen dat eventuele steentjes tussen de koffiebonen het apparaat beschadigen, is er een geïntegreerde steenbeveiliging aanwezig.

Eenvoudig te bedienen bonenmaler
Dankzij de instelbare maalfijnheid van de SOLIS Scala Plus bonenmaler heb je de keuze uit maar liefst 22 maalgraadinstellingen, waardoor je altijd de juiste gemalen koffie gebruikt voor jouw espressomachine, filterkoffieapparaat of cafetière. De maalgraadinstelling selecteer je via de draaifunctie aan de onderzijde van het reservoir. Vervolgens stel je de automatische draaiknop aan de zijkant van de bonenmaler in op de gewenste hoeveelheid. Met één druk op de elektronische start-/stopknop aan de voorzijde van het apparaat start je het maalproces. In 420 omwentelingen per minuut worden jouw koffiebonen razendsnel verwerkt tot de gewenste maling én hoeveelheid, waarbij de heerlijke aroma behouden blijft. De gemalen koffie wordt uiteindelijk opgevangen in de uitneembare opvangbak, waarna je dit eenvoudig in het filter of de filterdrager van jouw koffiezetapparaat giet.

Proef de vertrouwde Solis kwaliteit
Kortom: verser, smaakvoller en van een betere kwaliteit krijg je de gemalen koffie niet. Met de SOLIS Scala Plus bonenmaler geniet je voortaan thuis van de allerlekkerste koffies, gezet van jouw favoriete bonen. Net als onze overige producten, bestaat ook deze bonenmaler uitsluitend uit hoogwaardige (BPA-vrije) materialen. Zo is het motorhuis van robuust ABS-kunststof, het koffiebonenreservoir van SAN-kunststof en de maalkegel van eersteklas edelstaal. Ben je op zoek naar een espressomachine waarmee je de bonenmaler kunt combineren? Je bekijkt hier ons aanbod.

Specificaties

  • Vermogen: 130 Watt
  • Standen: 22 maalgraadinstellingen
  • Afmeting: 13,5 x 28,5 x 17,0 cm
Quantity:
+ -
In winkelwagen
Favoriet

Algemeen

Ref:31061
Merk:SOLIS
Kleur:Zwart
Lengte (mm):170
Breedte (mm):130
Hoogte (mm):285
Zoom