Koffiemachine E6 PIANO WHITE *NEW*

Koffiemachine E6 PIANO WHITE *NEW*
€ 999,00
Wilt U koffiebarkwaliteit in uw eigen keuken? Dat kan dankzij de Jura E6!

Door middel van z'n intelligente watersysteem (Intelligent Water System, I.W.S.) wordt de waterfilter automatisch gedetecteerd.

De E6 beschikt daarnaast ook over de gepatenteerde PEP-technologie of het zogenaamde Pulserende Extratie Proces. Deze technologie gebruikt men bij het maken van kleinere koffievarianten zoals een ristretto of espresso. Hij zorgt er tevens voor dat het extractieproces door het hete water met een pulsfrequentie door het versgemalen koffiepoeder te persen geoptimaliseerd wordt. Dit betekent echter niet dat de bonen ook maar enig aroma verliezen. De pulsfrequentie wordt automatisch afgestemd op basis van de gewenste hoeveelheid water.

Z'n Aroma G3-molen zorgt ervoor dat de verse koffiebonen instant twee maal sneller gemalen worden in tegenstelling tot andere. Deze molen zorgt, in combinatie met het speciaal ontworpen aroma-beschermdeksel, voor het volledig behoud van de natuurlijke aroma's.

Vooraan is het toestel uitgerust met 4 toetsen, nl: Espresso, Koffie, Cappuccino en Melkschuim. Deze leiden u elk rechtstreeks naar uw favoriete koffievariant.

Met de moderne TFT-kleurendisplay wordt het bedienen van uw toestel uiterst aangenaam gemaakt.

Ook qua capaciteit kan dit toestel u bekoren. Deze Jura E6 heeft een waterreservoir van 1,9 liter en een bonenreservoir van 280 gram.

Bovendien kan dit toestel uw favoriete koffie bereiden volgens maar liefst 8 verschillende sterktes. U ervaart werkelijk telkens opnieuw een unieke beleving dankzij z'n verfijnde functionaliteit.
Quantity:
+ -
In winkelwagen
Favoriet

Algemeen

Ref:30238
Merk:JURA
Lengte (mm):444
Breedte (mm):280
Hoogte (mm):346
Inhoud:1,9 l
Serie:Jura Household
Zoom