Keukenrobot 4,8l Artisan Original - KYOTO GLOW - 185

Keukenrobot 4,8l Artisan Original - KYOTO GLOW - 185
€ 819,00
Omvat: Keukenrobot met kuip 4.8l, draadgarde, kneedhaak en platte menghaak in INOX

Kyoto Glow is de kleur van 2020 bij KitchenAid. Deze kleur is als een verkwikkende oase en is geïnspireerd door de stad Kyoto en de delicate balans tussen moderne cultuur, weelderige tuinen en oude tempels die je daar vindt. Kyoto Glow is helder genoeg om te verfrissen, maar evenwichtig genoeg om ook rust uit te stralen. Ideaal voor een natuurlijke, gezonde levensstijl.

Durf. Geef je keuken een verfrissend tintje. Kies een mixer/keukenrobot met een afgeronde kantelbare kop en vloeiende lijnen die bij je interieur past. Er zijn zo veel opties dat je altijd de beste mixer/keukenrobot voor jou vindt.

De KitchenAid mixer/keukenrobot was de originele mixer/keukenrobot voor thuis met het unieke 'planetaire kneedsysteem'. Wat betekent dat? Dat wil zeggen dat de klopper ten minste 59 raakpunten in de kom heeft voor snel en grondig mengen. Alles wat je in de kom doet wordt volledig verwerkt – niets wordt overgeslagen!

Beweeg de snelheidshendel afhankelijk van wat je doet. Kies snelheid 1 voor een voorzichtig roeren tot snelheid 6 voor kloppen en opschuimen en snelheid 10 voor snel kloppen.

Het model met kantelbare kop is je handige hulp in de keuken en kan gewoon op het werkblad blijven staan. De kop kan eenvoudig naar achteren worden gekanteld voor toegang tot de kom. De mixer/keukenrobot heeft een handig formaat en is ideaal voor zowel kleine als grote hoeveelheden. Hij heeft twee roestvrijstalen kommen (4,8 L en 3 L) die beide stevig op het voetstuk passen.

Onze KitchenAid mixers/keukenrobots zijn gemaakt om elke dag te worden gebruikt door gepassioneerde makers. Ze zijn gemaakt van de stevigste materialen en kunnen elk recept aan.

De mixers/keukenrobots zijn ontworpen en geproduceerd in de VS en combineren meer dan 100 jaar aan technische expertise met een constructie van gegoten metaal. Ze zijn stevig en zwaar, en zelfs de bedieningsknoppen zijn van metaal. Met welk nieuw recept stel jij de proef op de som?

De kom en accessoires van deze Artisan 4,8 L mixer/keukenrobot zijn gemaakt van roestvrij staal en combineren kracht met schoonheid. Het materiaal is hygiënisch en eenvoudig schoon te maken en daarmee ideaal voor een drukke keuken. Hij is stoot- en krasbestendig, zodat je hem intensief kunt gebruiken terwijl je weet dat hij er na jaren gebruik nog steeds mooi uitziet. Onze roestvrijstalen kommen hebben een tijdloze stijl die voor een elegante en strakke look zorgt.

Sluit optionele accessoires aan op de multifunctionele naaf en creëer wat je maar wilt. Bereid wat je maar wilt, van hartige worstjes of fettuccine tot veganoedels of vers sinaasappelsap.

Hou je van jam? Die maak je met de fruit- en groentezeef. Net veganistisch geworden? Maak een veganistische lasagne met de Japanse groentesnijder. Alle accessoires die op de naaf passen, zijn geschikt voor gebruik met elk model mixer/keukenrobot dat sinds 1919 is gemaakt.

In deze Artisan 4,8 L mixer/keukenrobot kun je kleine en grote hoeveelheden verwerken. Een richtlijn voor de maximale capaciteit: je kunt probleemloos tot 12 eieren (middelgroot) verwerken of 1 L slagroom maken, een taart van 2,7 kg of 9 dozijn koekjes. Dat is meer dan genoeg voor als je familie of vrienden over de vloer hebt. Want meer koekjes = meer blije gezichten.

Onze 4,8 L mixer/keukenrobot is robuust, krachtig en zo veelzijdig dat er een wereld aan culinaire mogelijkheden voor je opengaat. Je kunt snel beslag mengen, brood maken, luchtige meringue kloppen en zelfs aardappelen pureren met de meegeleverde roestvrijstalen accessoires: garde, platte menghaak en kneedhaak. Het apparaat is gebouwd om generaties lang mee te gaan, is gemaakt van zinkmetaal en wordt geleverd met vijf jaar garantie. De mixer/keukenrobot heeft metalen knoppen en is voorzien van email in premium kleuren. De mixer/keukenrobot is eenvoudig te bedienen met de hendel, heeft snelheden van 1 t/m 10 en een motor met directe aandrijving die vermogen efficiënt omzet in kracht. Het apparaat wordt geleverd met roestvrijstalen kommen van 4,8 en 3 liter, zodat je gemakkelijker kunt werken zonder dat je tussen verschillende ingrediënten door hoeft af te wassen. Als je klaar bent, zet je de kommen en accessoires in de vaatwasmachine en veeg je de behuizing schoon. Een iconisch design van KitchenAid dat je bijstaat op je culinaire avonturen. Je kunt dit apparaat gebruiken met een reeks optionele accessoires (afzonderlijk verkrijgbaar bij KitchenAid).
Quantity:
+ -
In winkelwagen
Favoriet

Algemeen

Ref:30665
Merk:KITCHENAID
Lengte (mm):370
Breedte (mm):240
Hoogte (mm):360
Inhoud:4,8 l
Serie:Artisan
Zoom