Keukenrobot 4,8l Artisan "100e Verjaardag" - MISTY BLUE

Keukenrobot 4,8l Artisan "100e Verjaardag" - MISTY BLUE
€ 899,00
Limited Edition - Slechts 50 stuks in België!

Keer terug in de tijd met onze gloednieuwe Limited Edtion Heritage Standmixer met één van de 1ste kleuren die KitchenAid ook geïntroduceerd heeft, namelijk in Misty Blue.

Deze unieke standmixer (waarvan in België slechts 50 exemplaren beschikbaar zijn) heeft 10 snelheden waarmee u bijna elke keukentaak kan uitvoeren of het nu mengen, kneden of kloppen is! Door zijn kantelbare kop kan u gemakkelijk aan de kom om ingrediënten toe te voegen. De kom met z'n inhoud van 4,8 liter is daarenboven uiterst exclusief want hij is vervaardigd uit keramiek. Deze prachtige kom met noppenpatroon is bestand tegen hete & koude temperaturen dus hij kan zowel in de diepvries als in de microgolfoven! Naast zijn gekende iconische & stijlvolle design, is deze standmixer ook voorzien van een witte sierstrip die het unieke logo van de 100ste verjaardag draagt. De standmixer in Misty Blue is ook voorzien van het originele planetaire systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er 59 raakpunten zijn in de kom waardoor alle ingrediënten grondig door elkaar gemengd worden.

Deze standmixer wordt geleverd met een draadgarde, een kneedhaak, een platte menghaak en een menghaak met flexibele rand. Alle opzetstukken voor de KitchenAid standmixers passen ook op deze Limited Edition.
Quantity:
+ -
In winkelwagen
Favoriet

Algemeen

Ref:27223
Merk:KITCHENAID
Lengte (mm):432
Breedte (mm):273
Hoogte (mm):414
Inhoud:4,8 l
Serie:Artisan
Zoom