Handgel V-shapes 1,5ml - doos 250 stuks

Handgel V-shapes 1,5ml - doos 250 stuks
€ 99,90
Reinigen en desinfecteren van de handen zonder het gebruik van water. Werkt binnen enkele seconden tegen een veelvuldigheid aan kiemen. De gel is goed huidverdraagzaam. Aparte portie van 1,5ml. Eén doos V-Shapes bevat 250 zakjes.

De individueel verpakte handgel: de oplossing die het leven makkelijker maakt

V-Shapes heeft de eenvoudigste manier ter wereld uitgevonden om apart verpakte producten te openen. Tot gisteren kostte het beide handen om er één te openen, met als gevolg het risico van vervuiling, het morsen van de inhoud en het verspillen van het laatste deel dat altijd in het pakje blijft zitten.

Open de verpakking met één hand!

Met V-Shapes is dit verleden tijd. Met slechts drie vingers opent het pakje gemakkelijk en is het klaar voor gebruik. Zonder enige vervuiling en zonder dat je een schaar of zelfs je tanden als hulpmiddel hoeft te gebruiken om het helemaal open te krijgen. Het is de nieuwe manier om de pakjes te openen met slechts drie vingers, waarbij het pakje in tweeën wordt gevouwen!

Antiseptische handgel met 70% alcohol

V-Shapes bevat een handreinigingsgel (70% alcohol) die in staat is bacteriën op de handen te doden en de huid zacht te maken dankzij de actieve ingrediënten en de toevoeging van glycerine die de zachtheid garandeert, zelfs bij veelvuldig gebruik. Het alcoholische bestanddeel dat in de handreiniger aanwezig is, garandeert een breed werkingsspectrum zonder dat het nodig is om af te spoelen of te drogen.
Quantity:
+ -
In winkelwagen
Favoriet

Algemeen

Ref:31555
Merk:V-SHAPES
Lengte (mm):50
Breedte (mm):50
Inhoud:1,5 ml
Zoom