FAQ

Zijn de vermelde prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle prijzen die op deze website vermeld worden, zijn de bedragen inclusief 21% BTW. De vermelde prijzen zijn exclusief leverings- en verzendingskosten. Voor de leverings- en verzendingskosten, zie infra. 

Heeft u nog vragen, contacteer ons gerust: info@kookboetiek.be

Kan ik veilig betalen op deze webshop?

In deze webshop is de beveiligde betalingsmodule van Europabank geïntegreerd. Dupont's Kookboetiek vertrouwt de afhandeling van uw onlinebetalingen toe aan Europabank. Dankzij de financiële expertise van Europabank en de combinatie met de beveiligde betaalsystemen van Visa- en MasterCard vormt Europabank een uitermate veilige en betrouwbare betaalpartner. Discretie omtrent uw kritische betaalgegevens is hierdoor verzekerd.

Met de online betaalapplicatie van Europabank kan elke cliënt onmiddellijk betalen door middel van een kredietkaart van Visa of MasterCard, of met de Maestro-betaalfunctie aanwezig op elke Belgische betaalkaart.

Al deze betalingen gebeuren met de optimale beveiliging en bescherming van het "3D Secure" programma van de internationale betaalsystemen "Verified by Visa" en "Secure Code" van Mastercard.

U betaalt met Visa, MasterCard of Maestro (aanwezig op elke Bancontact/Mister Cashkaart). Een betaalverwerking bestaat uit volgende stappen:

  • Vul uw winkelmandje met de gewenste goederen en begeef u naar de kassa.
  • Kies één van de betaalmogelijkheden (bv Visa, MasterCard of Maestro).
  • Vul de nodige kaartgegevens in: naam, kaartnummer, vervaldatum en veiligheidscode
  • Na de controles uitgevoerd door uw bank die de betaalkaart heeft verstrekt, ontvangt u onmiddellijk de bevestiging van uw betaling.

Heeft u nog vragen, contacteer ons gerust: info@kookboetiek.be

Hoeveel bedragen de levering- en verzendingskosten?

Voor België gratis verzending bij aankoop vanaf 100 euro (inclusief BTW). Voor bestellingen met waarde minder dan 100€ inclusief BTW wordt een transportkost van 8,5 €  aangerekend. 

Voor verzending & levering van artikelen in Nederland, Frankrijk, Luxemburg of Duitsland wordt altijd 15 € aangerekend ongeacht de kost van de bestelde goederen. 

Er wordt enkel geleverd in de bovengenoemde landen. Voor levering & transport naar andere landen, gelieve ons te contacteren. 

Indien de transportkost afwijkt van de normale tarieven zal er contact opgenomen worden met de koper. 

Heeft u nog vragen, contacteer ons gerust: info@kookboetiek.be

Kan ik een bestelling annuleren, retourneren of ruilen? 

De Belgische wet op de handelspraktijken, informatie en bescherming van de consument van 12 april 2010 laat de aankoper toe binnen de 14 kalenderdagen vanaf de levering van het product de verkoper te informeren dat hij/zij van de aankoop afziet.

De goederen dienen dan, onbeschadigd, ongebruikt en ongeopend, terug gestuurd te worden binnen de 5 werkdagen nadat hij de verkoper informeerde.

Dupont's Kookboetiek kan teruggezonden goederen weigeren of niet terugbetalen wanneer de originele verpakking geopend werd of wanneer de producten door de koper werden beschadigd.

Dupont's Kookboetiek draagt geen enkele kost of verantwoordelijkheid betreffende het terugsturen van goederen door de koper.

Goederen die teruggestuurd worden zonder voorafgaand bericht worden niet aanvaard.

Bij vragen, stuur een mailtje naar info@kookboetiek.be

Wat zijn de garantietermijnen en -voorwaarden?

De garantietermijnen en -voorwaarden zijn gelijk aan deze die de fabrikant van het betreffende product hanteert.

U dient aandachtig de garantievoorwaarden van de fabrikant door te nemen voor het eerste gebruik van het product.

Goederen met gebreken, die terecht onder de garantie vallen, zullen worden gerepareerd of worden vervangen door eenzelfde- of gelijkwaardig product.

Afhandeling van garantie zal voor rekening zijn van Dupont's Kookboetiek behalve de verzendkosten, gemaakt door de consument, om het product weer bij ons te brengen.

Als een door u aangekocht product terecht onder de garantie valt, dient u contact op te nemen met Dupont's Kookboetiek teneinde afspraken te kunnen maken over reparatie of eventuele vervanging.

Heeft u nog vragen, contacteer ons gerust: info@kookboetiek.be

Waar kan ik terecht bij eventuele klachten?

Klachten of betwistingen dienen binnen de 7 dagen na levering gemeld te worden.

In geval de klacht gegrond wordt bevonden is onze aansprakelijkheid beperkt tot de omruiling van de goederen. Elke aansprakelijkheid van de verkoper beperkt zich tot het daadwerkelijk betaalde bedrag van de bestelling.

Dupont's Kookboetiek behandelt vragen en klachten steeds binnen de redelijke termijn van 7 dagen.

Bij vragen, klachten of betwistingen, gelieve ons te contacteren op volgend mailadres: info@kookboetiek.be