Cook Expert MAT CHROOM - 1700W - 3,5l

Cook Expert MAT CHROOM - 1700W - 3,5l
€ 1.200,00
De Cook Expert van Magimix is een alles-in-één-keukenmachine waarmee u snel en gemakkelijk al uw gerechten kan bereiden, van voor- tot nagerecht door middel van inductietechnologie als verwarmingssysteem (van 30 tot 140°C). De bediening gebeurt via het digitale paneel waarmee u kan kiezen tussen 12 automatische programma's en één handprogramma. Daarnaast heeft de Cook Expert een vermogen van 1700 W.

De machine heeft een dubbelwandige RVS kom met een inhoud van 3,5 liter die kan gebruikt worden voor alle warme bereidingen alsook de bereiding van deeg & beslag. Deze RVS kom houdt uw gerechten tot maximum 2 uur warm zonder verbruik van energie. De kom heeft een glazen deksel dat 100% waterdicht is & u een 360° zicht biedt.

De bijgeleverde keukenrobot beschikt over 3 transparante kommen met verschillende inhoud (3,6 liter, 2,6 liter en 1,2 liter). Met deze multifunctionele kommen kan u bereidingen in de mini-kom, midi-kom of grote kom aaneenschakelen zoals hakken, raspen en snijden.

De Cook Expert heeft ook een stoomschaal voor het gaar stomen van vis, vlees of groenten. Daarnaast wordt de Cook Expert ook geleverd met een Mini-kom met Mini Mes, een eiwitklopper, een set rasp- & plakjesschijven, een universeel mes, een metalen mes, een spatel alsook een losse keukenweegschaal die weegt van 10 gram tot 10 kilogram.

Dit alles wordt geleverd met een receptenboek met meer dan 300 recepten en een gratis Magimix Cook Expert App.

De afmetingen zijn 37 cm hoog, 33,5 cm lang, 39 cm breed en weegt 11 kg.

In optie kan u ook een aantal accessoires bestellen zoals de XXL Stoomkoker, de XL Sapextractor, het XXL Kneedmes, de Spiral Expert Kit, de Citruspers, de Blokjes- & Staafjeskit, de Creatief Koken Kit en nog een aantal extra plakjes- & raspschijven.
Quantity:
+ -
In winkelwagen
Favoriet

Algemeen

Ref:24958
Merk:MAGIMIX
Lengte (mm):335
Breedte (mm):390
Hoogte (mm):370
Inhoud:3,5 l
Zoom