Citruspers - opzetstuk K400 Blender

Citruspers - opzetstuk K400 Blender
€ 59,00
Met dit optionele accessoire verandert je blender op magische wijze in een 1 L citruspers. Maak heerlijk sap van citroenen, limoenen, grapefruit of sinaasappels.

Alles inbegrepen

Als je van sap houdt, zit je met deze BPA-vrije citruspers en alle inbegrepen accessoires wel goed. Je hebt een opvangbak voor vruchtvlees, een perskegel en een sapreservoir met schenktuit om je sap te schenken.

Van limoenen tot grapefruit

Trakteer je smaakpapillen en geef je recepten flair met de 1 L citruspers. Maakt sap van citrusvruchten en zeef de pulp eruit. Pers moeiteloos sap als een pro.

Vaatwasserbestendig

Net als andere accessoires voor de K400 Artisan blender, is de citruspers vaatwasserbestendig. Geniet van een verfrissende sensatie zonder de afwas te moeten doen.

Een citruspers biedt allerlei voedingsvoordelen en past perfect in een gezonde levensstijl. Transformeer de K400 Artisan blender in een sapmachine met dit 1 L accessoire. Inclusief een sapreservoir met handgreep en schenktuit, opvangbak voor vruchtvlees en perskegel. Maak eenvoudig automatisch vers citrussap van limoenen, sinaasappels, grapefruit en meer. Schenk het in een glas om meteen op te drinken of voeg het sap toe aan je creaties, zoals limoentaart, limoen-knoflookmarinade of zelfs soep van wortels en roze pompelmoes! Geniet van die frisse smaak.
Quantity:
+ -
In winkelwagen
Favoriet

Algemeen

Ref:31252
Merk:KITCHENAID
Serie:Accessoires Blender
Zoom