Bowl 0,6l - Artesano original

Bowl 0,6l - Artesano original
€ 17,90
Authentiek, emotioneel en bijzonder hoogwaardig. De Artesano Original reeks van Villeroy & Boch combineert ambachtelijke perfectie met minutieus uitgezochte materialen. Geniet van perfecte quality time tijdens een gezamenlijk diner met familie en vrienden. De combinatie van Premium Porcelain en robuuste natuurmaterialen zoals acaciahout, kurk en leisteen creëren unieke spanningsbogen in het assortiment.

Artesano Original staat voor Natural Living – een moderne levensstijl in harmonie met de natuur. Het servies overtuigt door zijn oorspronkelijke, archaïsche design. Bovendien verlenen het pure Premium Porcelain en de toepassing van natuurlijke materialen een heel eigen accent aan de serie. Pure Country stijl, in een moderne interpretatie. Zo wordt de traditionele vormgeving van Villeroy & Boch consequent voortgezet.

De Artesano Original serie combineert een ongecompliceerd design met natuurlijke materialen en een optimale functionaliteit. Dat resulteert in een complex samenspel van vormen met een groot praktisch nut. Een servieslijn die zich uitstekend leent voor het dagelijkse gebruik en voor elke gelegenheid de juiste optie is.
Quantity:
+ -
In winkelwagen
Favoriet

Algemeen

Ref:17906
Merk:VILLEROY & BOCH
Inhoud:0,6 l
Serie:Artesano Original
Zoom