Behoort de iconische KitchenAid blender tot uw kleurrijke keukenassortiment en zou u graag ontdekken of u alle culinaire geheimen van dit keukentoestel al ontrafeld heeft? Of twijfelt u al enige tijd om zo'n krachtige en stijlvolle blender aan te schaffen & zou u graag kennis maken met de mogelijkheden van dit apparaat?

Dan hebben wij een leuke aankondiging voor u want op zaterdag 6 april 2019 organiseren wij een interactieve workshop met de KitchenAid blenders in onze Kookboetiek te Kortrijk!

Tijdens deze workshop zal een professionele demochef van KitchenAid u inwijden in het uitgebreide Blender assortiment van KitchenAid en samen met u de diverse mogelijkheden van de KitchenAid Blenders uitproberen zoals het mixen van smoothies, het crushen van ijs en het bereiden van tapenades

Deze workshop wordt op zaterdag 6 april 2019 georganiseerd van 10 tot 12 uur. De deelnameprijs voor deze workshop bedraagt slechts 10 € per persoon maar dient wel op voorhand overgeschreven te worden. Bij deze workshop wordt het deelnemersaantal uit praktische overwegingen beperkt tot maximum 10 personen. Snel inschrijven is dus de boodschap!  

Wilt u zich inschrijven? Stuur dan een mailtje met uw gegevens naar info@kookboetiek.be of bel naar 056 203 209. Wij sturen u dan een mailtje met alle gegevens om de deelnameprijs over te schrijven. Van zodra wij de betaling ontvangen, ligt uw inschrijving definitief vast. 

Zou u graag het assortiment van KitchenAid blenders ontdekken? Klik dan hier!