Na enkele duistere weken, beginnen de wolken geleidelijk aan weg te trekken & klaart de hemel opnieuw op. Wij zijn dan ook enorm verheugd om u te mogen melden dat wij de deuren van onze kookwinkel terug mogen openen voor u vanaf maandag 11 mei 2020.

Wij hebben onze winkel volledig op punt gezet & gezorgd dat alles perfect in de lijn ligt met de opgelegde richtlijnen zodat u zorgeloos & veilig kan komen winkelen bij ons. 

Aangezien onze gloednieuwe showroom zich uitstrekt over een oppervlakte van meer dan 1.500 m², is er zeker meer dan genoeg ruimte zodat wij de opgelegde afstand van 1,5 meter tussen onze medewerkers & andere aanwezigen kunnen respecteren. Aan de kassa hebben wij daarenboven ook signalisatie voorzien opdat de gewenste afstand kan bewaard worden. 

Aan de inkom staan er diverse zaken ter uwer beschikking. Naast desinfecterende handgel is er ook een handwasbakje waar u uw handen kan wassen indien gewenst. Wij voorzien daarnaast ook mondmaskers bij de ingang. 

Om het winkelen zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen wij wel om individueel langs te komen & maximum een half uurtje in onze winkel te spenderen. 

Onze gekende openingsuren die vroeger van kracht waren, blijven ongewijzigd. Onze winkel zal dus opnieuw open zijn van maandag tot vrijdag van 9 tot 18u30 en op zaterdag van 9 tot 18u

Heeft u nog vragen of opmerkingen over deze vernieuwde situatie & over de maatregelen die wij getroffen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren via 056 203 209 of via info@dupontfoodie.be 

Ons team staat alvast te trappelen om u opnieuw te verwelkomen & u te helpen bij uw zoektocht naar het beste en meest geschikte kookmateriaal! 

Tot binnenkort?! 

Met culinaire groeten,

Het Dupont-team