“It’s the most wonderful time of the year” ... Bestaat er een betere manier om de eindejaarsperiode te beschrijven? Terwijl de dagen gevuld worden met koude & duisternis, worden de huiskamers gevuld met de aangename warmte van het haardvuur & het sfeervolle licht van de kerstversiering. Terwijl er buiten gestrooid wordt tegen de winterse gladheid, wordt er binnen gestrooid met liefde, cadeautjes & gelukwensen. Terwijl het landschap bedekt wordt met een winters kleedje, wordt de feesttafel bedekt met betoverende decoratie & verrukkelijke eindejaarsgerechten.

Omdat wij dit heerlijke eindejaarsgevoel graag met u delen, nodigen wij u van harte om onze feestelijk uitgedoste gloednieuwe showroom op Pluim 5 te Zwevegem te bezoeken.

Zoekt u een culinair kerstcadeautje, heeft u kookgerei nodig om uw eindejaarsgerechten te bereiden of wilt u uw feesttafel versieren met nieuw kerstservies? Kom dan zeker tijdens de eindejaarsperiode langs in onze sfeervolle showroom en geniet van onze talrijke feestelijke promoties, onze spetterende eindejaarsacties & onze gezellige koopzondag.

Koopzondag op 22 december

Koopzondagen op 22 december 2019

Tijdens de eindejaarsperiode willen wij dat u alle tijd hebt om op uw gemak en in alle rust uw kerstinkopen te doen. Daarom zetten wij onze deuren in december zoveel mogelijk open voor u! Van maandag tot vrijdag is onze showroom open van 9 tot 18u30 en op zaterdag van 9 tot 18u. Op zondag 22 december open wij ook onze deuren van 10 tot 18u! Heeft u op kerstavond of oudejaarsavond nog last minute een cadeautje nodig? Geen nood! Ook op dinsdag 24 december en 31 december is onze winkel open vanaf 9u tot en met 16u! Enkel op woensdag 25 december, woensdag 1 januari & donderdag 2 januari zal onze winkel gesloten zijn.    

Cadeautips voor hem & haar!  

Cadeautips voor hem & haar

Bent u op zoek naar een leuk kerstcadeautje om uw geliefde, uw vrienden of uw familie te verrassen? Kom tijdens de eindejaarsperiode langs in onze showroom & kom uw (kerst)licht opsteken in onze inspiratiehoek vol originele cadeautips voor hem & haar! 

Wilt u uw man, vriend, papa, zoon of opa verrassen? Bekijk hier onze cadeautips voor hem!
Wilt u uw vrouw, vriendin, mama, dochter of oma verrassen? Bekijk hier onze cadeautips voor haar!
Of bekijk ons Facebookalbum vol cadeautips hier

Profiteer van onze talloze eindejaarspromoties!  

Geniet van onze spetterende eindejaarspromotiesTijdens de eindejaarsweken regent het spetterende promoties en feestelijke kortingen op een brede waaier aan prachtige keukenartikelen van allerhande topmerken

Wilt u een overzicht van alle lopende promoties, acties en kortingen? Neem dan snel een kijkje op onze promotiepagina via deze link of kom ze ontdekken in onze sfeervolle kookwinkel!