Organiseert u een feestje & wilt u uw gasten verrassen met een fantastische culinaire eyecatcher? 

Dan bieden wij u vanaf nu de mogelijkheid om zo’n prachtige OFYR te huren bij ons. OFYR staat voor een totaal nieuwe manier van buitenkoken waarbij design, gezelligheid, samen genieten en heerlijk koken centraal staan.

Het model dat wij verhuren is de OFYR Classic Storage Corten Pro. Deze OFYR in cortenstaal heeft een kookplaat met een diameter van 100 cm en rust op een sokkel waarin u het brandhout kan opbergen. Deze OFYR Classic Storage Corten Pro heeft ook nog een handgreep in teakhout en wielen waardoor u dit unieke buitenkooktoestel gemakkelijk kan verplaatsen.

Indien u deze OFYR huurt, wordt er eveneens een spatel, een oliekan, een grillrooster en een gebruiksaanwijzing meegeleverd. De arachideolie voor de oliekan dient u wel zelf te voorzien.

De huurprijs voor deze OFYR Classic Storage Corten Pro bedraagt 95 € inclusief BTW per weekend. De OFYR dient afgehaald te worden op vrijdag en terug gebracht te worden op maandag. Voor het vervoer vragen wij om een bestelwagen of een gesloten aanhangwagen te gebruiken.

Indien gewenst kunnen wij deze OFYR ook bij u thuis leveren. De prijs bedraagt 50 € inclusief BTW voor levering en ophaling in een straal van 10 kilometer rond onze vestiging op Pluim 5 te Zwevegem. Per extra kilometer buiten deze straal wordt 2 € (incl. BTW) extra gerekend (éénmaal te tellen, dus levering en ophaling inbegrepen).

De huurprijs & de waarborg dient betaald te worden bij afhaling van de OFYR of in geval van levering dient het bedrag op voorhand overgeschreven te worden. De waarborg bedraagt 150 € inclusief BTW en wordt terugbetaald bij inlevering van het toestel indien de OFYR onbeschadigd & gereinigd is. In geval van beschadiging of als het OFYR toestel niet naar behoren gereinigd is, wordt de waarborg ingehouden.  

Wenst u onmiddellijk te starten, bestel dan zeker ook een doos hout bij. Met een volle doos kan u makkelijk een halve dag bakken op de OFYR, en beschikt u onmiddellijk over het ideale hout om optimaal van uw OFYR te genieten. 

Voor verdere vragen en inlichtingen over onze OFYR verhuur, kan u ons steeds bereiken via info@dupont.be of via 056 203 209. En u bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze gloednieuwe showroom op Pluim 5 te Zwevegem

Veel plezier en smakelijk!