Heeft u een kook- of keukenartikel gezien op onze webshop dat u graag in huis wenst te halen en ligt het leveradres in Zuid-West-Vlaanderen? Dan hebben wij een actie die u zéker en vast zal interesseren! 

Vanaf nu tot en met zondag 13 december 2020 voorzien wij in Zuid-West-Vlaanderen gratis levering van al uw bestellingen ongeacht het bestelde bedrag! Deze levering gebeurt door onze eigen diensten zodat wij u een vlotte & correcte levering kunnen garanderen! 

Deze actie is enkel geldig voor thuisleveringen in één van de volgende arrondissementen: Avelgem, Anzegem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Ledegem, Lendelede, Menen, Spiere-Helkijn, Waregem, Wevelgem, Wielsbeke en Zwevegem.

Dient de levering te gebeuren in een ander arrondissement? Dan geniet u van gratis levering vanaf 50 € (incl. BTW). 

Hoe kan ik deze gratis thuislevering in Zuid-West-Vlaanderen aanvragen bij bestellingen onder de 50 €? 

Omdat onze huidige webshop het technisch nog niet toelaat, zullen personen die in één van de geselecteerde Zuid-West-Vlaamse arrondissementen* wonen toch een transportkost van 10 € aangerekend worden als het bestelde bedrag lager is dan 50 € inclusief BTW.

Wij vragen u in dit geval bij de verzendmethode "afhalen in winkel" te selecteren, vervolgens bij betaalmethode "online betalen" en in laatste instantie bij "controleer je bestelling" in het veld "notities bestelling" te vermelden dat u thuislevering wenst. Wij willen ons bij deze reeds op voorhand excuseren voor dit technische ongemak. 

Als u toch zou gekozen hebben voor levering aan huis & toch de 10 € extra zou betaald hebben, dan zullen wij u deze 10 € terugstorten.

Hopende u hiermee van dienst te kunnen zijn,

Met culinaire groeten, het Dupont team 


*Deze actie is geldig tot en met 13 december 2020 voor leveringen in één van de volgende (alfabetisch gerangschikte) arrondissementen: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Ledegem, Lendelede, Menen, Spiere-Helkijn, Waregem, Wevelgem, Wielsbeke & Zwevegem.