Het gamma van Le Creuset spreekt op alle vlakken aan. Qua uiterlijk is elk product van Le Creuset een streling voor het oog én een eyecatcher in uw keuken. Wat de kwaliteit & de kookkwaliteiten betreft, zijn er slechts weinigen die nog niet gecharmeerd werden door de topprestaties van het keukenmateriaal van Le Creuset. Daarnaast beschikt Le Creuset ook over zo'n uitgebreid assortiment zodat iedere hobbykok wel iets vindt dat hij of zij nodig heeft.

Wij helpen u dan ook graag een handje om wegwijs te geraken in het gamma van Le Creuset en organiseert op zaterdag 5 december 2020 een doorlopende & gratis kookdemonstratie van 14u tot 17u30

Tijdens deze demonstratie zullen wij u laten kennismaken met de cocottes, de pannen, de tajines, de ovenschalen, de kitchentools, de fluitketels en tal van andere Le Creuset-kookmaterialen! 

Gezien de huidige omstandigheden, vragen wij natuurlijk om de gekende maatregelen in acht te nemen zoals het dragen van een mondmasker, het respecteren van de veilige afstand van 1,5 meter en het ontsmetten van de handen bij het binnenkomen. 

Kom dus langs & laat u inspireren door Le Creuset!