Heeft u al veel gehoord over de fantastische snijkwaliteiten & de langdurige scherpheid van de Japanse messen van het topmerk KAI? Zou u graag eens zelf zo'n prachtig KAI mes in uw hand voelen & vaststellen hoe je met deze stijlvolle messen moeiteloos uw ingrediënten in fijne stukken kan snijden? Of bent u al de trotse bezitter van zo'n vlijmscherp KAI mes en zou u graag uw snijtechnieken bijschaven of leren hoe u de messen het beste scherp houdt?

Kom dan zeker op zaterdag 28 november 2020 tussen 14u en 17u30 eens langs in onze showroom op Pluim 5 te Zwevegem voor een gratis demo met de messen van KAI. Tijdens deze doorlopende demonstratie zal een demochef van KAI u alles vertellen over deze Japanse messen & u inwijden in de wereld van de Japanse snijd- & slijptechnieken. 

Ontdek het uitgebreide messengamma van KAI hier online

Gezien de huidige omstandigheden, vragen wij natuurlijk om de gekende maatregelen in acht te nemen zoals het dragen van een mondmasker, het respecteren van de veilige afstand van 1,5 meter en het ontsmetten van de handen bij het binnenkomen. 

Het Dupont- & KAI-team kijken alvast uit naar uw komst!