Staat er thuis al zo'n fantastische Jura volautomatische koffiemachine te schitteren in uw keuken & twijfelt u soms of u alle mogelijkheden van uw koffiekrachtpatser kent en benut? Of heeft u al veel lof gehoord over de stijlvolle design koffiemachines van Jura en zou u graag eens proeven van één van z'n geroemde koffiespecialiteiten?

Dan nodigen wij u van harte uit om op zaterdag 5 december 2020 bij ons op de koffieklets te komen want van 14 tot 18u is Jura present voor een gratis doorlopende koffiedemo met hun brede gamma aan toptoestellen!

Zit u dus met vragen over de werking of mogelijkheden van uw volautomatische Jura koffiemachine, zou u graag meer te weten komen over het uitgebreide Jura assortiment of wilt u gewoon graag eens proeven van zo'n heerlijk versgemalen koffietje? Kom dan zeker langs op zaterdag 5 december 2020 in onze gloednieuwe showroom op Pluim 5 te Zwevegem & stel al uw vragen aan de professionele koffiedemonstrateur van Jura! Als dat geen straffe koffie is! 

Gezien de huidige omstandigheden, vragen wij natuurlijk om de gekende maatregelen in acht te nemen zoals het dragen van een mondmasker, het respecteren van de veilige afstand van 1,5 meter en het ontsmetten van de handen bij het binnenkomen. 

Het Dupont- & Jura-team kijken alvast uit naar uw komst! De koffie zal zéker klaar staan! Tot dan? 

Wilt u ons Jura assortiment online bekijken & ontdekken? Klik dan hier!