Bent u al enige tijd de trotse bezitter van zo'n veelzijdige Bamix Swissline staafmixer & zou u graag nog extra tips en tricks meekrijgen zodat u alle mogelijkheden van dit toptoestel optimaal kan benutten? Of heeft u al veel positieve zaken gehoord over deze Bamix staafmixers maar zou u graag eerst eens van dichtbij kennis willen maken met de gerenommeerde culinaire topprestaties alvorens u deze mixer wil toevoegen aan uw kookarsenaal?

Noteer dan alvast zaterdag 14 november 2020 met stip in uw agenda want dan organiseert Bamix een gratis demonstratie in onze gloednieuwe showroom op Pluim 5 te Zwevegem met hun gerenommeerde staafmixers!

Tijdens de gratis demo die doorlopend doorgaat van 14 tot 18u zal een professionele demochef van Bamix klaarstaan om al uw culinaire vragen omtrent deze Bamix staafmixers te beantwoorden!

Het ideale moment dus om deze staafmixer te leren kennen, uw culinaire kennis van de Bamix Swissline bij te schaven én onze gloednieuwe showroom te ontdekken! 

Gezien de huidige omstandigheden, vragen wij natuurlijk om de gekende maatregelen in acht te nemen zoals het dragen van een mondmasker, het respecteren van de veilige afstand van 1,5 meter en het ontsmetten van de handen bij het binnenkomen. 

Het Dupont- & Bamix-team kijken alvast uit naar uw komst! 


Wilt u ons assortiment van Bamix staafmixers online bekijken? Klik dan hier!