Zijn uw wijn- & champagneglazen aan vernieuwing toe? Dan hebben wij een actie die u zéker zal interesseren!

Vanaf 1 november tot en met 31 december 2020 geniet u immers van een 4+2 actie op de prachtige wijn- & champagneglazen van de moderne Essence reeks van het Finse designmerk Iittala. Bij aankoop van 4 Essence glazen, krijgt u dus 2 Essence glazen gratis. Deze actie is geldig op de witte wijnglazen (2-pack à 32,9 €), de rode wijnglazen (2-pack à 33,9 €) en de champagneglazen (2-pack à 33,9 €). De laagst geprijsde 2-delige glazenset ontvangt u gratis.   

De Essence glazenreeks werd in 2001 ontworpen door Alfredo Häberli. Het initiële idee achter de creatie was een reeks ontwerpen die uit zo min mogelijk glazen bestond maar waarmee alle wijnen, champagnes, bieren of niet-alcoholische dranken konden geproefd & geschonken worden. De glazen van de Essence reeks kenmerken zich door hun eenvoudige vorm, hun modern & minimalistisch design en het fijne randje wat zeer zeldzaam is bij loodvrij glas. Bij alle glazen is de steel & de voet ongeveer even groot waardoor er een opvallend evenwicht heerst wanneer je alle glazen naast elkaar zet. Het glas van deze Essence serie is van hoge kwaliteit & uiterst helder. De glazen zijn in principe vaatwasbestendig, maar wij raden toch aan om ze met de hand te wassen. 

  • Ontdek & bestel de 2 Essence witte wijnglazen (R.21886) à 32,9 € hier online
  • Ontdek & bestel de 2 Essence rode wijnglazen (R.21884) à 33,9 € hier online
  • Ontdek & bestel de 2 Essence champagneglazen (R.21882) à 33,9 € hier online


De aanbieding betreft de rode wijn-, witte wijnen champagneglazen. De actie is geldig vanaf 1 november 2020 tot en met 31 december 2020 op de goedkoopste 2 artikelen. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties, promoties en/of kortingen.Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.