Wilt u graag ontdekken welke overheerlijke topgerechten u allemaal op tafel kan toveren met de snelkookpannen, kookpotten & braadpannen van Fissler? Noteer dan alvast zaterdag 7 november 2020 met stip in uw agenda want dan verwachten wij hoog culinair bezoek in onze showroom te Zwevegem.

Niemand minder dan Pim Meiresone, de beloftevolle jonge chef van restaurant Lamme Goedzak in Damme en Young Ambassador van het topmerk Fissler, komt dan immers langs om een gratis kookdemonstratie te geven met het kookmateriaal van Fissler. 

Pim is slechts 20 jaar oud maar heeft al een indrukwekkend culinair palmares bij elkaar gekookt. Als oud-leerling van de hotelschool Spermalie veroverde hij op 15-jarige leeftijd samen met zijn medeleerling Bjarne Vermeersch een zilver medaille op de prestigieuze Nederlandse kookwedstrijd ProefMei. Ondertussen draaide Pim ook al mee in de grote & gerenommeerde keukens van toprestaurants zoals het FG Restaurant in Rotterdam, The Fat Duck van Heston Blumenthal in Bray (Engeland) en Geranium in Kopenhagen. 

Reden genoeg dus om op zaterdag 7 november 2020 tussen 14u en 17u30 eens langs te komen in onze showroom op Pluim 5 te Zwevegem om Pim aan het werk te zien met de snelkookpannen, braadpannen & kookpotten van Fissler. 

Gezien de huidige omstandigheden, vragen wij natuurlijk om de gekende maatregelen in acht te nemen zoals het dragen van een mondmasker, het respecteren van de veilige afstand van 1,5 meter en het ontsmetten van de handen bij het binnenkomen. 

Pim & het Dupont-team kijken alvast uit naar uw komst!