Pannentips

Aangemaakt op Z>A

9 artikel(en)

Pannen geschikt voor inductie

De laatste jaren werd koken op een inductieplaat steeds populairder. Maar hoe werkt zo’n plaat eigenlijk? En wat zijn de voordelen van koken op inductie? Is koken op inductie veilig? Kan je alle pannen gebruiken op een inductieplaat? 

Een antwoord op al deze vragen ontdekt u hier.

Demeyere pannen: Made in Belgium

Demeyere produceert al meer dan 100 jaar potten en pannen van topkwaliteit. We mogen best fier zijn op dit merk want Demeyere is ‘Made in Belgium’. Van elke pannenreeks spat de duurzaamheid en innovatie af. Wij hebben speciaal voor u alle Demeyere pannen even op een rijtje gezet! 

Klik hier om de verschillende pannen van Demeyere te ontdekken.

Onze Le Creuset pannen

Wie denkt aan Le Creuset denkt aan mooie, rustieke geëmailleerde braad- en stoofpannen. Maar wist u dat dit merk ook antikleefpannen produceert? Les Forgées bestaat in gesmeed aluminium en in gietaluminium. Fans van kleefpannen zitten bij Le Creuset ook goed met de geëmailleerde gietijzeren pannen.

Nieuwsgierig? Lees snel verder!

de Buyer: meer dan een plaatstalen pan

Bij het binnenrijden van het pittoreske dorp Le Val d’Ajol doet niets vermoeden dat vakmensen hier kwalitatieve potten en pannen produceren. Tussen het vele groen en het idyllische heuvelachtige landschap staan de kantoor- en fabrieksgebouwen van het gerenommeerde de Buyer. Het bedrijf, gespecialiseerd in zowel professioneel als particulier kookmateriaal, heeft al meer dan 180 jaar ervaring en blijft investeren in de toekomst. 

Klik verder voor een exclusieve rondleiding doorheen het productieproces van een de Buyer pan.

Ons assortiment Swiss Diamond pannen

Het gerenommeerde Zwitserse bedrijf Swiss Diamond levert sinds 2001 pannen van topkwaliteit met een revolutionaire antikleeflaag. Hun geheim? Diamantdeeltjes in de antikleeflaag. De coating is van onvergelijkbare hardheid, quasi onkrasbaar en bestand tegen barsten en schilferen. Bovendien garanderen de pannen een perfect gelijkmatige warmtespreiding. 

Meer weten? Klik snel verder!

Onze pannen van Fissler

Het Duitse Fissler staat al 170 jaar garant voor pannen van topkwaliteit. Het merk is wereldwijd gekend, in maar liefst 80 landen wordt het kookgerei van Fissler verkocht. Pannen gaan door strenge kwaliteitscontroles zodat ze het ‘Made in Germany’ label volledig waarmaken.

Benieuwd naar de pannen van dit merk? Klik hier!

Welke antikleefpan kopen?

Wilt u graag delicatere gerechten zoals gepaneerde producten, vis of groentjes zachtjes laten sudderen, opwarmen of lichtjes aanbakken? Dan kiest u best voor een antikleefpan. Deze pannen zijn geschikt voor gebruik op middelmatige & lage temperaturen. Maar welke antikleefpan koopt u nu best? Wij hebben een overzichtje gemaakt van onze antikleefpannen. 

Wilt u een antikleefpan kopen? Ontdek hier ons gamma antikleefpannen!

Welke kleefpan kopen?

Wilt u uw vlees graag goed dichtschroeien of andere gerechten graag voorzien van een krokant goudbruin korstje? Dan kiest u best voor een kleefpan. Er zijn echter diverse types kleefpannen. Welke is de beste kleefpan? Dan hangt af van het uw persoonlijke smaak! Wij hebben eventjes de diverse kleefpannen voor u op een rijtje gezet.   

Wilt u een kleefpan kopen? Bekijk hier ons gamma kleefpannen!

Kleefpan of antikleefpan?

U bent op zoek naar een nieuwe pan en u weet niet onmiddellijk of u nu een kleefpan of een antikleefpan nodig heeft? Wij hebben voor u een vergelijking gemaakt tussen kleefpannen & antikleefpannen. Wij starten hierbij vanuit de basisvraag: "Wat wilt u klaarmaken?".

Ontdek het verschil tussen kleefpannen en antikleefpannen
Aangemaakt op Z>A

9 artikel(en)