Wij willen iedereen in eerste instantie veel sterkte toewensen in deze moeilijke periode. Zorg goed voor uzelf & voor elkaar en laat ons samen hopen dat de hemel snel opklaart & alles terug in zijn plooi valt.

In deze periode is het ook belangrijk om uzelf en de mensen rondom u goed te beschermen. Als groothandel in professioneel kook- & voedingsmateriaal beschikken wij over een assortiment aan beschermingsmiddelen die onze professionals zoals bakkers, slagers, traiteurs, supermarkten, kaaswinkels en frituristen gebruiken om op een veilige manier te werken in deze speciale tijden. Wij willen via deze weg ook ons diepste respect uitdrukken voor hun tomeloze inzet & voor alle overuren die zij nu draaien om iedereen te helpen. Chapeau! 

Deze professionele producten kunnen natuurlijk ook ingezet worden in apotheken, schoonheidsinstituten, verzekeringskantoren, krantenwinkels of andere niet-voedingsgerelateerde zaken. 

Eén van onze leveranciers heeft bijvoorbeeld een plexi doorzichtige tussenwand ontwikkeld die u op uw toonbank of aan uw kassa kan plaatsen zodat u uw klanten zorgeloos & veilig kan bedienen. De plexi tussenwand is ook voorzien van een uitsparing onderaan die kan fungeren als doorgeefluik voor producten & betaalmiddelen.

Wilt u liever een ander model zonder uitsparing? Bekijk hier alle beschikbare plexi tussenwanden. 

Bent u eerder op zoek naar andere beschermingsmiddelen zoals een plexi gezichtsscherm, handgel, desinfectiemiddel, mondmaskers of vloersignalisatie? Ontdek ons volledige gamma hier

Als u meer informatie wenst over deze producten of als u andere vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze fysieke showroom is dan misschien wel gesloten maar ons personeel staat paraat om u te helpen waar nodig.

Indien u een factuur wenst op uw zaak, gelieve dit dan bij de webshopbestelling uw BTW-nummer te vermelden in het veld "notities bestelling". Dan brengen wij dit in orde voor u!  

Mogen wij er wel op wijzen dat geplaatste bestellingen niet geannuleerd kunnen worden. Alvast bedankt voor uw begrip. 

U kan ons bereiken van maandag tot vrijdag van 9 tot 17u30 via 056 203 209 of per mail via info@dupont.be

Op zoek naar extra bescherming?   

Extra bescherming nodig Naast deze plexi tussenwanden hebben wij nog diverse andere artikelen in ons assortiment die voor extra bescherming kunnen zorgen. 

Eén van onze leveranciers ontwikkelde ook nog een anti-virus gezichtscherm in plexi die u op uw hoofd kan zetten. U kan dit artikel hier vinden. 

Wilt u graag dagelijks uw toonbank, burelen of andere zaken desinfecteren? Dan kan u het DIPP 12 desinfectiemiddel gebruiken. Dit artikel dat aangeboden wordt in bidons van 5 liter vindt u hier.


Handgel nodig?Ook voor desinfecterende handgel kan u bij ons terecht. Wij beschikken over verschillende versies. 

De hand sanitizing alcohol gel van 0,5 liter met pompje vindt u hier.

De hand sanitizing alcohol gel van 0,4 liter met drukdop vindt u hier

Wilt u uw handgel hervullen? Dan bieden wij ook de DIPP 16 Desinfecterende handgel in reservoirs van 5 liter aan. Deze vindt u hier.    


Signalisatie nodig?    

Signalisatie nodig Wilt u uw winkel voorzien van de nodige signalisatie zodat u in orde bent met de social distancing maatregelen en uw klanten voldoende afstand houden? Of zou u graag afficheren dat uw klanten enkel met bancontact kunnen betalen of andere preventiemaatregelen afficheren?  

Wij hebben een assortiment aan vloerstickers & gewone stickers die u gemakkelijk kan aanbrengen. U kan dit gamma aan stickers bekijken & bestellen via deze link

Op zoek naar mondmaskers?    

Mondmaskers Bent u nog op zoek naar geschikte of comfortabele mondmaskers om uw klanten zorgeloos te kunnen bedienen of om te gebruiken in het openbaar? 

Wij beschikken ook over diverse types van mondmaskers (2-laags, 3-laags, textiel). 

U kan de diverse beschikbare mondmaskers die wij verdelen terugvinden via deze link


Met vriendelijke & hoopvolle groeten,

Het Dupont-team