Update 28 april 2020: Wegens de huidige omstandigheden & omdat wij vermoeden dat de lopende maatregelen nog niet voldoende zullen versoepeld zijn, hebben wij beslist om beide workshops van 24 april & 16 mei te annuleren.  Alvast bedankt voor uw begrip, zorg ondertussen goed voor elkaar & hopelijk mogen wij snel terug verwelkomen bij ons! 

Bent u trotse bezitter van zo'n fantastische keramische Big Green Egg houtskoolbarbecue, zo'n multifunctioneel design OFYR buitenkooktoestel of zo'n hoogtechnologische ultramoderne Everdure 4K houtskoolbarbecue met elektrische ontsteking en zou u graag wat meer te weten komen over uw geliefde barbecue? Of overweegt u om één van deze unieke BBQ's van Big Green Egg, OFYR of Everdure aan te kopen & zou u graag kennis maken met hun culinaire prestaties?

Dan hebben wij fantastisch nieuws voor u! Op zaterdag 16 mei organiseren wij van 10 tot 13u een unieke BBQ-workshop waarbij wij ons niet focussen op één BBQ-toestel maar op al deze topbarbecues samen. In deze drie uur durende barbecue workshop staan er drie demochefs klaar om op elk type barbecue in een uurtje tijd een aantal hapjes met u te bereiden. Zo maakt u niet alleen kennis met uw favoriete barbecue maar leert u ook werken met de andere twee barbecuetypes. Een verrijking voor elke BBQ-fanaat!  

Beginnen uw barbecuevingers al te tintelen? Schrijf u dan in voor deze BBQ-workshop op zaterdag 16 mei 2020 van 10 tot 13u. Deze workshop zal doorgaan in de prachtige binnentuin van onze gloednieuwe showroom op Pluim 5 te Zwevegem. De deelnameprijs bedraagt 30 € per persoon en dient op voorhand betaald te worden. Wij beperken het aantal deelnemers per workshop tot maximum 36 personen (die tijdens de workshop verdeeld worden in 3 groepen van 12).

Inschrijven kan telefonisch via 056 203 209 of via een mailtje met uw gegevens (naam, voornaam, e-mail en telefoonnummer) naar info@dupontfoodie.be. Nadat wij uw inschrijving ontvangen hebben, sturen wij u een mailtje met onze betalingsgegevens. Van zodra wij de betaling ontvangen hebben, is uw inschrijving definitief


Wij kijken alvast uit naar uw komst! 

Wilt u het uitgebreide BBQ-assortiment van Big Green Egg ontdekken? Klik dan hier!
Bekijk het mooie gamma buitenkooktoestellen van OFYR via deze link! 
Interesse in het highech barbecuegamma van Everdure? Klik dan hier! 

BBQ-workshops Dupont Foodie met Big Green Egg, OFYR en Everdure