Nieuws

Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10

Dupont Foodie Festival - 1 en 2 oktober

Ontdek onze 6 pop-up bars vol leuke demonstraties en lekkere proevertjes in onze showroom te Zwevegem.
Alle foodies zijn welkom!

Ontdek hier alles over ons Foodie Festival

Zomer 2022 : Demo's en Workshops

Mei is de kick-off van het barbecue seizoen. Geïnteresseerd in een BBQ van een premium merk? Of wil je meer te weten komen over je huidige BBQ? Ons Dupont-team houdt de ganse zomer het culinaire vuur brandend met demo's en workshops

Klik hier voor onze agenda demo's en workshops 2022

Word jij onze nieuwe collega?

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een Sales Advisor (m/v) parttime/fulltime!

“Ben jij enthousiast en commercieel gedreven? Zit adviseren en verkopen met de glimlach in jouw DNA? Ben je communicatief, commercieel en vriendelijk? Lees dan snel verder!”

Klik hier voor meer info

DEMO Börner mandolines zaterdag 12 februari

De Börner mandolines zijn kwalitatief, veelzijdig, simpel in gebruik en compact. Wij zijn al fan, nu jullie nog! Kom daarom naar onze demonstratie op zaterdagmiddag 12 februari 2022.

Lees meer

Gesloten op 1 februari wegens stocktelling

Op dinsdag 1 februari zullen de deuren van onze showroom en onze kantoren uitzonderlijk gesloten zijn wegens onze jaarlijkse stocktelling. Die dag zijn wij ook telefonisch niet bereikbaar. Vanaf woensdag 2 februari 2022 ben je opnieuw van harte welkom vanaf 9u! 

Voor meer info, lees hier verder

Betaal vanaf nu met consumptiecheques

Betaal vanaf nu gemakkelijk met je  consumptiecheques van onder andere Sodexo, Edenred en Monizze in onze winkel. Wij aanvaarden zowel papieren als elektronische consumptiecheques. 

Voor meer info, lees hier verder

Top 10 cadeautips voor foodies

Op zoek naar een leuk eindejaarsgeschenk voor een echte foodie? Of verwen je liever jezelf met kwalitatief kookmateriaal om alle eindejaarsgerechten mee te bereiden? Laat je inspireren door onze culinaire favoriete keukenhulpen van 2021!

Ontdek onze culinaire favorieten van 2021

Culinair kerstshoppen? Dupont blijft de leukste plek!

Zoek je een culinair kerstcadeautje, heb je kookgerei nodig om je eindejaarsgerechten te bereiden of wil je jouw feesttafel versieren met een nieuw kerstservies? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor jou want tot en met vrijdag 24 december is onze winkel elke dag open, ook op zondag 12 en 19 december.

Lees verder voor alle praktische info

Gratis BBQ demodag

Barbecueën op gas of op kolen? Of op hout misschien? Moet het snel gaan of kies je liever voor de beleving? Wij organiseren een gratis (coronaproof) demodag van 10u tot 17u op zaterdag 12 juni.

Schrijf je in voor onze gratis BBQ demonstraties op zaterdag 12 juni

Laat je mama stralen met deze cadeautips

Wij hebben alles in huis om je mama te laten stralen. Handige gadgets voor in de keuken, prachtige tafeldecoratie of de laatste nieuwe elektronische snufjes.

Neem snel een kijkje
Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10