Nieuws

Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10

Onze showroom is terug open!

In overeenstemming met de aangepaste richtlijnen die gepubliceerd werden door de FOD Economie, mogen wij als kookwinkel onze deuren terug openen voor onze particulieren voor de verkoop van klein keukengerei zoals potten en pannen, bestek, borden, glazen, tassen, kookgerei ... Groot keukengerei zoals BBQ’s, vuilbakken of grote elektroapparaten dienen wel nog online besteld te worden en kunnen wij thuis leveren of klaarleggen voor afhaling. Vanaf donderdag 26 november zullen wij bijgevolg terug open zijn op de gekende openingsuren, zijnde van maandag tot vrijdag van 9 tot 18u30 en op zaterdag van 9 tot 18u.  

De deuren van onze kookwinkel zijn terug geopend op de normale openingsuren

Geniet nu van onze Black Friday Deals!

Ook dit jaar hebben enkele topmerken uit ons assortiment een mooie actie uitgewerkt op één of meerdere artikelen voor Black Friday. Deze Black Friday Deals zijn geldig vanaf maandag 23 november tot en met zondag 29 november 2020 of zolang de voorraad strekt! Wees er dus snel bij & ontdek de Black Friday Deals hier! 

Ontdek alle deals die geldig zijn van 23 tot en met 29 november 2020

Gratis gepersonaliseerde gravure bij aankoop van mes van 50 €

Wilt u iemand die u nauw aan het hart ligt, voor de eindejaarsperiode verrassen met een origineel, gepersonaliseerd & functioneel geschenk? Dan hebben wij een unieke & scherpe eindejaarsactie die u zéker zal interesseren. Als u tot en met 20 december 2020 een mes aankoopt van de topmerken Zwilling, Kai, Robert Welch, Chroma Porsche of Global met een waarde van minimum 50 €, voorzien wij indien gewenst en op aanvraag een gratis naamgravure in het lemmet! Een écht kerstmes dus!  

Schenk een gepersonaliseerd kerstmes voor kerstmis!

Cadeauvoucher van 20 € bij elke bestelling in november!

Omdat het in deze speciale dagen niet allemaal kommer & kwel hoeft te zijn, willen wij u nu al plezieren met uw allereerste eindejaarscadeautje! Bij alle aankopen die u vanaf nu tot en met 30 november 2020 plaatst in onze showroom, via onze webshop, via mail of via telefoon, bezorgen wij u een cadeauvoucher van 20 euro! Deze voucher kan u vanaf 1 december 2020 tot en met 31 januari 2021 inwisselen bij ons en verzilveren bij aankopen vanaf 100 €. 

Ontvang een waardebon & verzilver hem van 1 december tot 31 januari!

Gratis thuislevering in Zuid-West-Vlaanderen

Bent u woonachtig in de regio Zuid-West-Vlaanderen, bent u op zoek naar kwalitatief kookmateriaal en zou u dit graag laten thuisleveren? Geniet dan vanaf nu tot en met zondag 13 december 2020 van gratis levering op al uw bestellingen ongeacht het bestelde bedrag. Wacht dus niet langer om online uw aankopen te doen & geniet nu van deze uitzonderlijke gratis levering! 

Gratis levering ongeacht het bestelde bedrag in Zuid-West-Vlaanderen

Geniet van de 4+2 actie op de Iittala Essence glazen

Geniet vanaf 1 november tot en met 31 december 2020 van een 4+2 actie op de prachtige wijn- & champagneglazen van de moderne Essence reeks van het Finse designmerk Iittala. Bij aankoop van 4 Essence glazen, krijgt u dus 2 Essence glazen gratis. 

Koop 4 Essence glazen & ontvang 2 glazen gratis!

Eindejaarsactie op de serviesreeks van Anita Le Grelle

Bent u op zoek naar opvallend tableware in keramiek zoals stijlvolle & kleurrijke bekers, kommetjes, schaaltjes of borden? Maak dan kennis met de prachtige keramische serviescollectie van Anita Le Grelle! Ligt deze serviesreeks in de lijn van uw wensen? Geniet dan nu van de eindejaarsactie, koop voor een bedrag van 250 € (incl. BTW) van de collectie van Anita Le Grelle & ontvang een gratis serveerschaal t.w.v. 97 € (incl. BTW).  

Gratis serveerschaal t.w.v. 97€ bij aankoop van minimum 250 €!

Eindejaarsactie op de Pure collectie van Pascale Naessens

Wilt u al lang enkele prachtige kommetjes, bordjes of schalen uit de keramische Pure collectie van Pascale Naessens om uw aperitief- of gastentafel op te fleuren? Of beschikt u al over enkele authentieke stukken uit deze mooie serviesreeks en zou u deze tableware collectie graag nog wat uitbreiden? Geniet dan nu van de eindejaarsactie, koop voor een bedrag van 250 € (incl. BTW) van de collectie van Pascale Naessens & ontvang gratis twee Pure ovenschotels t.w.v. 84 € (incl. BTW).  

Gratis 2-delige ovenschalenset bij aankoop van minimum 250 €!

Gratis kerstset bij aankoop van een Big Green Egg

Verras één van uw dierbaren (of uzelf) voor eindejaar met zo'n fantastische keramische houtskoolbarbecue van Big Green Egg en geniet van de originele eindejaarsactie! Want alsof een Big Green Egg al niet het allermooiste kerstcadeau is, maken we het dit jaar nóg mooier met wat leuke extra's. Bij aankoop van een Big Green Egg MiniMax, Medium, Large of X-Large, ontvangt u nu een 4-delige kerstset gratis! Ontdek er hier alles over! 

Ontvang een 4-delige kerstset gratis tot en met 26 december

Kom Halloweenshoppen & win een Pompoen cocotte!

Als u vanaf zaterdag 24 oktober tot en met zaterdag 31 oktober 2020 iets koopt in onze showroom of via onze webshop, dan bestaat er een kans dat u binnenkort overheerlijke soep of een verrukkelijk herfststoofpotje kan klaarmaken in een unieke & opvallende cocotte in de vorm van een pompoen! Wij verloten immers niet één, niet twee maar drie prachtige pompoenvormige gietijzeren stoofpotten van Le Creuset onder onze klanten die komen Halloweenshoppen tussen zaterdag 24/10 en zaterdag 31/10. 

Win een pompoenvormige stoofpot van Le Creuset t.w.v. 199 €
Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10