Nieuws

Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10

Welke barbecue past bij jou?

Wil jij investeren in een topbarbecue maar zie je het bos door de bomen niet meer? Wij geven je een overzicht van de grootste merken op de markt! 

Wij zetten voor jou alle grote merken op een rijtje

Bezoek ons op afspraak of na registratie ter plaatse

Wij blijven open op afspraak of na registratie ter plaatse.

Boek hier online een afspraak

Onderhoudstips voor je OFYR barbecue

Barbecueën doen we tegenwoordig niet enkel in de zomer. Ook in de winter organiseren we meer en meer een gezellige winterbarbecue. Wil je dus het volledige jaar door gebruik maken van je geliefde OFYR barbecue, dan houd je best rekening met enkele onderhoudstips. 

Geniet het hele jaar door

Geniet van onze "hartige" Valentijn acties

Met Valentijn voor de deur, laten wij onze klanten niet in de kou staan! We hebben een aantal mooie acties lopen waar je ongetwijfeld ‘zot’ van zal zijn. Laat uw geliefde weten hoeveel ze voor u betekenen en leg ze eens goed in de watten. Een avondje uit eten zit er voorlopig niet in, maar Valentijn is het uitgelezen moment om je partner te verleiden met jouw kookkunsten. Wij hebben alvast alles in huis om je hierbij te helpen… 

Shop & win een "love" cocotte van Le Creuset t.w.v. €199

Gesloten op 1 & 2 februari wegens jaarlijkse stocktelling

Op maandag 1 februari en dinsdag 2 februari 2021 zullen de deuren van onze showroom & onze kantoren uitzonderlijk gesloten zijn wegens onze jaarlijkse stocktelling. Tijdens deze twee dagen zullen wij ook telefonisch niet bereikbaar zijn. Vanaf woensdag 3 februari 2021 bent u opnieuw van harte welkom vanaf 9u! 

Vanaf woensdag 3 februari bent u terug van harte welkom vanaf 9u!

Huur zo'n fantastisch OFYR buitenkooktoestel bij ons!

Heeft u een feestje binnenkort & zou u uw gasten graag verrassen met een fantastische culinaire eyecatcher? Huur dan vanaf nu zo'n uniek OFYR buitenkooktoestel bij ons! Ofyr staat voor een totaal nieuwe manier van buitenkoken waarbij design, gezelligheid, samen genieten en heerlijk koken centraal staan. Het model dat wij hierbij aanbieden is de OFYR Classic Storage Corten Pro. Ontdek alles over de verhuur van dit toptoestel in dit blogbericht! 

Feestje binnenkort? Huur dan deze culinaire eyecatcher bij ons!

Huur een koffiemachine bij ons!

Zou u graag een koffiemachine huren voor een evenement zoals een verjaardagsfeest, een bedrijfsfeest of een beurs? Dan hebben wij een geschikte oplossing voor u! Wij verhuren immers een volautomatische koffiemachine van het topmerk Jura! U zal iedereen verrassen met de heerlijkste koffietjes, espresso's of andere koffiespecialiteiten die u uit dit koffieapparaat kan toveren! Wilt u meer info over de verhuur van koffiemachines of koffieapparaten? Informeer dan bij ons voor de tarieven! 

Koffiemachine huren? Huur een Jura WE6 koffieapparaat bij ons!

Kom zorgeloos & sfeervol kerstshoppen

Bent u op zoek naar een culinair kerstcadeautje, heeft u kwalitatief kookgerei nodig om uw eindejaarsgerechten te bereiden of zou u graag uw feesttafel versieren met nieuw kerstservies? Kom dan zeker tijdens de eindejaarsperiode eens langs in onze sfeervolle & feestelijke uitgedoste kookwinkel en geniet van onze talrijke feestelijke promoties, onze spetterende eindejaarsacties & onze gezellige koopzondag. Wilt u weten wat er zoal op ons eindejaarsprogramma staat? Lees dan snel verder! 

Ontdek alles over onze cadeautips, promoties & koopzondagen!

Ontdek onze culinaire cadeautips voor eindejaar

Bent u op zoek naar een culinaire cadeautje om uw vrienden, familie of naasten mee te verrassen voor eindejaar? Heeft er iemand uit uw gezin, familie of vriendenkring een passie voor koken & zou u hem of haar graag verrassen met een culinair eindejaargeschenk? Of is één van uw naasten op zoek naar sfeervol serviesglanzend glaswerkblits bestek of ander tafelgerei om de feestdis op te vrolijken? Of zou u graag uzelf eens verrassen met kwalitatief kookmateriaal om uw eindejaarsgerechten mee te bereiden? Laat u dan inspireren door onze talrijke cadeautips! 

Laat u inspireren door deze originele geschenkideetjes!

Onze showroom is open, ook op zondag 13 & 20 december

Kent u iemand met een passie voor koken & zou u hem of haar graag verrassen met een culinair kerstgeschenk? Of heeft u zelf nood aan nog wat extra kookmateriaal om uw eindejaarsgerechten klaar te maken? Of zou u uw feesttafel graag volledig in de kerstsfeer onderdompelen en zoekt u nieuw serviesglaswerk of andere tafeldecoratie? Kom dan kerstshoppen bij ons! Wij zijn sinds begin december terug open op onze normale openingsuren, zijnde van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u30 en op zaterdag van 9 tot 18u. Op zondag 13 & 20 december zijn wij ook open van 10 tot 18u

Tot en met 24 december is onze kookwinkel elke dag open!
Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10