Het kookwalhalla voor gepassioneerde hobbykoks, foodies & culinaire duizendpoten!

Professional Food Equipment

Nieuw logo Dupont Professional Food Equipment

Omdat het geheel meer is dan de som van de delen, hebben wij in oktober 2019 onze particuliere kookwinkel Dupont’s Kookboetiek en onze professionele groothandel Dupont NV samengesmolten tot Dupont Professional Food Equipment, het paradijs voor voedingsprofessionalsgepassioneerde hobbykoks, foodies en culinaire duizendpoten die op zoek zijn naar professioneel & kwalitatief kook- en voedingsmateriaal om hun culinaire passie op bot te vieren! Naast onze benaming & ons logo hebben wij ook onze vertrouwde locatie aan ‘t Hoge te Kortrijk ingeruild voor een prachtige nieuwe vestiging op De Pluim te Zwevegem. Onze piekfijne service, ons uitgebreide assortiment, onze jarenlange ervaring, ons enthousiast team & ons professioneel advies zijn natuurlijk intact gebleven. 

Om toch een onderscheid te maken tussen het particuliere & professionele luik van Dupont, komen wij naar onze particuliere klanten naar buiten als Dupont Foodie en voor onze professionele klanten als Dupont Pro.

Wat maakt Dupont zo speciaal? 

Dirk & Sarah Dupont in de nieuwe showroom

Allereerst is er de familie Dupont zelf.  Vader Dirk en dochter Sarah maken er een erezaak van om de nieuwste trends en producten als eerste aan hun klanten te kunnen aanbieden.  

Dirk Dupont begon ondertussen al meer dan 35 jaar geleden in zijn garage een groothandel voor toestellen en werktuigen voor de slagers- en horecawereld. Hij is dan ook een gekende persoon in de culinaire wereld en heeft zeer snel toegang tot de nieuwste professionele snufjes. Dat vertaalt zich ondermeer in het aanbod van merken en producten. U vindt er niet alleen alle grote merken maar kan er ook echte ontdekkingen doen. 

Sarah Dupont, die in 2013 het roer overnam van haar vader, heeft Dupont verder geprofessionaliseerd & uitgebouwd tot dè speciaalzaak voor professioneel kook- & voedingsmateriaal voor particulieren én professionals

Bekijk ons uitgebreide assortiment op onze webshop of kom eens rustig rondkuieren in onze gloednieuwe showroom op Pluim 5 te Zwevegem
  

Proeven, ruiken en ... beleven! 

Le Creuset cocottes in nieuwe demokeuken Dupont

De gloednieuwe & overzichtelijke belevingswinkel is een feest voor iedereen met een passie voor koken.  Wees niet verwonderd dat wanneer u langs komt Dirk Dupont of één van de medewerkers in de open keuken aan het werk is.  

Bij Dupont houden we er nu eenmaal van om onze klanten te verwennen met proeverijen of hen de kwaliteit van onze kook- & voedingsartikelen met hun eigen ogen te laten zien!  Elk bezoek moet een beleving zijn: een ontdekkingsreis doorheen de boeiende wereld van koken en bakken.  

Elke maand worden er ook workshops en gratis demonstraties georganiseerd met de kookartikelen van Dupont. Wij delen immers graag onze passie voor koken met onze klanten en doen er alles aan om u alles te leren over het gebruik en de eigenschappen van al onze kookartikelen.   

Sarah, Dirk en het voltallige Dupont team staan alvast met open armen, met culinaire raad & daad klaar om u te verwelkomen in onze gloednieuwe showroom op Pluim 5 te Zwevegem! Tot binnenkort!