Breng een bezoek aan onze gloednieuwe vestiging op Pluim 5 te Zwevegem!

Door de continue groei van ons assortiment aan professioneel kookmateriaal, begon onze winkel de laatste jaren op zijn vertrouwde locatie op 't Hoge 98 te Kortrijk uit zijn voegen te barsten. Daarom gingen Dirk & Sarah Dupont op zoek naar nieuwe vruchtbare grond om de volgende jaren verder in te groeien & te bloeien. 

Wij zijn dan ook verheugd om te mogen melden dat wij sinds 1 oktober 2019 verhuisd zijn naar een gloednieuwe vestiging op Pluim 5 te 8550 Zwevegem. Dit kersverse bedrijventerrein vlakbij Evolis ligt op slechts een 5-tal minuutjes van onze vorige locatie.  

Onze nieuwe showroom met een oppervlakte die 3 maal zo groot is als onze vorige winkel, is een architecturaal pareltje geworden met een industriële en uiterst gezellige uitstraling

Waarom onze nieuwe showroom een bezoekje waard is? Naast een gezellig & eigentijds kader, een uiterst ruime keuze aan kookartikelen van tal van topmerken en een hypermodern kookeiland waar regelmatig workshops & kookdemonstraties plaatsvinden, beschikken wij ook over een grote gratis parking waardoor u ten allen tijde op uw gemak kan rondkuieren door onze belevingswinkel!

Wij hopen u echter snel in levende lijve te mogen verwelkomen!  

Waar ligt onze nieuwe vestiging? 


Zou u graag weten waar onze nieuwe vestiging zich bevindt of hoe u ons vanaf 1 oktober 2019 kan bereiken? Download dan onze routebeschrijving waarop u kan terugvinden hoe u De Pluim kan bereiken vanaf onze oude gebouwen of vanaf de E17. 

Wilt u deze routebeschrijving downloaden? Klik dan hier!

Maakt u liever gebruik van de GPS-coördinaten? Voer dan het volgende in: Breedtegraad: 50.819015 - Lengtegraad: 3.321143 


Met culinaire groeten, 

Het Dupont team 

Showroom Dupont Pluim 5 Zwevegem

Dupont Inkom Pluim 5 Zwevegem

Dupont Demokeuken Showroom Pluim 5 Zwevegem

Overzicht showroom Dupont Pluim 5 Zwevegem

Kassa met Videowall Showroom Dupont Pluim 5 Zwevegem

Overzicht showroom Dupont Pluim 5 Zwevegem