Promoties

 Hieronder vindt u onze lopende promoties. 

25% korting op de hoge plateaus van Zak Design!

Bent u op zoek naar een nieuwe, stevige & opvallende hoge plateau van topkwaliteit om uw aperitiefhapjes, dranken of andere gerechtjes op te dienen? Profiteer dan vanaf nu tot eind juli van de zomeractie op de kunststof dienbladen van Zak Designs! Tot en met 31 juli 2018 geniet u immers van 25% korting op alle dienbladen van dit topmerk, ongeacht het kleur & de maat! Kom dus snel langs & geniet van deze prachtige zomerpromotie!  

Geniet tot 31 juli 2018 van 25% op de hogere plateaus van Zak!

Ice ice baby! De ganse zomer -10% op onze ijsblokvormen!

Heeft u tijdens de zomermaanden nood aan afkoeling? Houdt u van een heerlijk verfrissend aperitiefje op een zwoele zomeravond? Bent u op zoek naar originele ijsblokvorm om uw cocktail op te fleuren? Dan hebben wij een zomeractie die u koude rillingen zal bezorgen! Kom dan langs vanaf 1 juli tot en met 31 augustus en geniet van 10% korting op onze ijsblokvormen. Als dat niet cool is ...

Geniet tot eind augustus van deze coole zomeractie!

30% korting op het New Cottage servies van Villeroy & Boch

Bent u op zoek naar een nieuw porseleinen servies van hoogstaande kwaliteit? Of wilt u uw vrienden of familie verrassen met een aantal nieuwe stijlvolle serviesartikelen? Profiteer dan tot en met 31 juli 2018 van een scherpe korting van 30% op het New Cottage porseleinen servies van het topmerk Villeroy & Boch! Meer info over deze zomeractie op deze borden, tassen, kommetjes & kannetjes van Villeroy & Boch vindt u hier! 

Geniet tot eind juli van de zomeractie op het New Cottage servies