Promoties

 Hieronder vindt u onze lopende promoties. 

Aangemaakt op Z>A

3 artikel(en)

Profiteer tot 31 december van de eindejaarspromoties van Demeyere!

Bent u al altijd een grote fan geweest van het kwalitatief hoogstaande kookgerei van topmerken zoals Demeyere, Zwilling, Cuisipro en Staub? Zou u graag uzelf trakteren op een leuk eindejaarscadeautje of wil u uw vrienden of familie verrassen met zo'n prachtig kookartikel van één van deze merken? Neem dan een kijkje in hun eindejaarsfolder & profiteer van één van hun spetterende eindejaarspromoties die lopen vanaf nu tot en met 31 december 2017! 

Doorblader de eindejaarsfolder van Demeyere, Cuisipro, Zwilling en Staub hier online!

Profiteer tot 1 januari van de talrijke Le Creuset promoties!

Bent u al altijd verliefd geweest op het kwalitatief hoogstaande kookmateriaal van het Franse topmerk Le Creuset met hun typische design? Zou u uw vrienden of familie graag plezier doen met een nieuwe cocotte voor de eindejaarsfeesten of heeft u een nieuwe braadpan of tajine nodig om een feestelijk eindejaarsmenu klaar te maken? Neem dan eens in een kijkje in de talrijke promoties die Le Creuset tot en met 1 januari 2018 aanbiedt op hun brede gamma aan kookmaterialen. 

Ontdek hier de promos op de stoofpotten, pannen, tajines & andere kookgerei van Le Creuset

Profiteer van de prachtige KitchenAid eindejaarpromoties!

Bent u al altijd een notoire liefhebber geweest van de kwalitatief hoogstaande keukentoestellen van KitchenAid met hun typische retro design? Wilt u al lang zo'n stijlvolle Artisan standmixer aanschaffen of zou u uw vrienden & familie tijdens de eindejaarsfeesten graag verrassen met zo'n Cookprocessor alles-in-één-keukenapparaat waarmee u werkelijk alles gemakkelijk kan klaarmaken? Profiteer dan van de eindejaarspromoties van het topmerk KitchenAid! 

Ontdek de promoties op de Artisan Standmixer en de Cookprocessor!
Aangemaakt op Z>A

3 artikel(en)