Droomt u al enige tijd van zo'n stijlvolle Artisan Standmixer van KitchenAid die geroemd wordt voor z'n stijlvolle retro design en zijn culinaire topprestaties? Twijfelt u al enige tijd omdat u vermoedt dat deze Standmixers iets te veel plaats in beslag zullen nemen in uw keuken? Dan hebben wij niet één maar twee ongelofelijk interessante nieuwtjes voor u! 

In eerste instantie heeft KitchenAid in de loop van vorig jaar de jongste en tevens kleinste telg van de KitchenAid-keukenfamilie gelanceerd: de Artisan Mini Standmixer! Deze Standmixer is 20% kleiner, 25% lichter maar toch éven krachtig als zijn grotere broers! 

De Artisan Mini is letterlijk & figuurlijk een kop kleiner dan de standaard Standmixers maar heeft hetzelfde stijlvolle design alsook de kantelbare kop waardoor hij gemakkelijk is in gebruik én heel eenvoudig schoon te maken is. De Artisan Mini levert dezelfde topprestaties als z'n grotere broer maar wel in kleinere hoeveelheden want de inox mengkom heeft een inhoud van 3,3 liter (waar de standaard versies op 4,8 liter afklokken). Bijkomend voordeel is dat àlle accessoires van de klassieke mixers ook passen op deze nieuwe Mini-versie! De Mini Standmixer van KitchenAid is verkrijgbaar in 6 trendy kleurtjes (mat zwart, mat grijs, guava glaze, hot sauce, honeydew & twilight blue). 

Bent u dus op zoek naar zo'n prachtige Standmixer van KitchenAid die perfect in uw keuken past (qua kleur én qua omvang) en die dezelfde krachtige prestaties levert als de grotere standmixers, dan is de Artisan Mini Standmixer écht perfect voor u! 

En dat tweede nieuwtje sluit naadloos aan bij het eerste! Vanaf 1 juni tot en met 31 augustus 2017 pakt KitchenAid immers uit met een spetterende zomeractie op deze Artisan Mini Standmixers! Deze toptoestellen zijn nu immers tijdelijk verkrijgbaar aan 479 € in plaats van 599 €*! Een niet te missen opportuniteit met andere woorden! 

Specificaties Artisan Mini Standmixer


- Motor van 250 Watt
- 312x198x312mm (lengtexbreedtexhoogte)
- Inox mengkom van 3,3 liter
- Gewicht: 6,5 kg
- Verkrijgbaar in 6 kleuren


*Deze actie is geldig vanaf 1/06/2017 t.e.m. 31/08/2017 bij aankoop van een Artisan Mini Standmixer. Niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen en geldig zolang de voorraad strekt. De vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.