Bent u al enige tijd trotse bezitter van één van de iconische KitchenAid blenders en zou u graag te weten komen of u alle mogelijkheden van uw keukenapparaat kent en gebruikt? Of overweegt u om zo'n stijlvolle blender van KitchenAid aan te kopen & zou u graag ontdekken wat u zoal met dit toestel kan bereiden?

Dan hebben wij een leuk nieuwtje voor u! Op zaterdag 23 juni 2018 vinden er immers twee interactieve workshops met de KitchenAid blenders plaats in onze Kookboetiek!

Tijdens deze workshops zal een professionele demochef van KitchenAid u in eerste instantie uitleg geven over het uitgebreide Blender assortiment van KitchenAid. Daarna zal u samen de diverse mogelijkheden van de KitchenAid Blenders ontdekken gaande van het mixen van smoothies, over het crushen van ijs tot de bereiding van tapenades

Deze workshops wordt op zaterdag 23 juni 2018 georganiseerd in twee sessies van 2 uur, namelijk een 1ste sessie van 10 tot 12 uur en een tweede sessie van 13 tot 15 uur. De deelnameprijs voor deze workshop bedraagt 20 € per persoon en dient op voorhand overgeschreven te worden. Bij beide workshops wordt het deelnemersaantal uit praktische overwegingen beperkt tot maximum 10 personen per workshop. Snel inschrijven is dus de boodschap!  

Wilt u zich inschrijven? Stuur dan een mailtje met uw gegevens naar info@kookboetiek.be of bel naar 056 203 209. Gelieve bij uw inschrijving duidelijk te vermelden of uw voorkeur uitgaat naar de 1ste of de 2de sessie. Wij sturen u dan een mailtje met alle gegevens om de deelnameprijs over te schrijven. Van zodra wij de betaling ontvangen, ligt uw inschrijving definitief vast. 

Zou u graag het assortiment van KitchenAid blenders ontdekken? Klik dan hier!