Update 15 maart 2018 - 14u: Deze workshop is jammer genoeg volledig volzet. Wilt u op de hoogte blijven van andere workshops of demonstraties? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief of volg onze Facebookpagina. 

Wilt u graag ontdekken hoe u uw keukenmessen het beste slijpt? Of zou u graag te weten komen hoe u mes het beste hanteert?
 


Dan hebben wij topnieuws voor u! Op zaterdag 17 maart 2018 komen twee experts van het Japanse messenmerk Kai langs om u alles te leren over hoe u best uw messen slijpt & hanteert voor het perfecte snijresultaat te bekomen.

Voor deze interessante workshop mag u daarenboven één van uw eigen messen meenemen die u wenst te slijpen. In het eerste deel zullen de experts van Kai u immers de beste slijptechnieken aanleren & die onmiddellijk leren toepassen op uw eigen mes. Zo gaat u alvast zeker met één scherp mes terug naar huis! 

In het tweede deel van de workshop zal de nadruk liggen op de snijtechnieken. Aan de hand van het ruime messenassortiment van Kai, zal u getoond worden hoe u een mes het beste hanteert om een optimaal snijresultaat te bekomen.

Deze workshop slijp- & snijtechnieken zal doorgaan op zaterdag 17 maart 2018 van 10 tot 12 uur in onze Kookboetiek op ’t Hoge 98 te Kortrijk.

De deelnameprijs voor deze workshop bedraagt 20 € per persoon (inclusief BTW). 

Schrijf u snel in want het aantal deelnemers per sessie is beperkt tot maximum 15 personen.

Inschrijven kan telefonisch via 056 203 209 of per mail naar info@kookboetiek.be. Gelieve in uw mailtje zeker uw naam, voornaam & gsm-nummer door te geven. 

Wij kijken alvast uit naar uw komst! Hopelijk staat u scherp! :)