Update 11/09/2018 om 14u53: Deze workshop is jammer genoeg volzet. Wij kunnen u wel nog op de wachtlijst zetten voor het geval één van de deelnemers zou afhaken. Er volgt nog een tweede workshop met de Standmixers op 17 november 2018. Wenst u zich hiervoor nu al in te schrijven? Geef ons dan een seintje via 056 203 209 of stuur een mailtje naar info@kookboetiek.be

Behoort u al tot één van de gelukkigen die in het bezit is van zo'n multifunctionele KitchenAid standmixer & zou u graag meer weten over dit keukentoestel & de mogelijke opzetstukken? Of droomt u al lang van zo'n iconische standmixer en zou u graag alle voordelen van dit topproduct ontdekken?


Dan hebben wij een leuk nieuwtje dat als muziek in de oren zal klinken! Op zaterdag 15 september 2018 organiseren wij in onze Kookboetiek een 4-uur durende interactieve kookworkshop waarbij de KitchenAid Standmixer, zijn accessoires en zijn waaier aan opzetstukken centraal staan!

Onze professionele demochef van KitchenAid zal u kennis laten maken met alle mogelijkheden van dit gerenommeerde keukentoestel met z'n tijdloze design. Daarnaast zullen jullie samen diverse originele gerechten bereiden zodat u na deze workshop uw vrienden & familie aangenaam zal verrassen met uw culinaire topprestaties!

Deze workshop gaat door in onze Kookboetiek op zaterdag 15 september van 9u30 's morgens tot 13u30 's middags. De deelnameprijs voor deze 4 uur durende kookworkshop bedraagt slechts 35 euro per persoon en dient op voorhand betaald te worden. Uit praktische overwegingen beperken wij het aantal deelnemers tot maximum 10 personen. Snel inschrijven is dus de boodschap! 

Interesse in deze workshop? Inschrijven kan via een mailtje met uw gegevens naar info@kookboetiek.be of telefonisch via 056 203 209! Wij sturen u daarna een mailtje met alle nodige gegevens om de deelnameprijs over te schrijven. Van zodra wij de betaling ontvangen, ligt uw inschrijving volledig vast

Wilt u ons assortiment aan Standmixers van KitchenAid & alle accessoires ontdekken? Klik dan hier!