Staat er thuis op uw keukenaanrecht ook al zo'n retro Artisan Standmixer van KitchenAid te blinken & buiten op het terras eventueel ook zo'n keramische groengekleurd BBQ-eitje van Big Green Egg?

Dan hebben wij een specialleke voor u in petto want op zaterdag 4 mei 2019 organiseren wij vanaf 9u30 tot 13u30 in onze Kookboetiek immers een culinaire workshop waarbij de focus ligt op de complementariteit tussen de KitchenAid Standmixers en Big Green Egg houtskoolbarbecues.

Tijdens deze workshop zal een professionele demochef van KitchenAid in samenwerking met een échte EGGhead (of een begeesterde Green Egg demochef) samen met u een volledig menu bereiden met de iconische Standmixers van KitchenAid en afwerken op de Big Green Egg houtskoolBBQ's

Heeft u interesse in deze kook- & BBQ-workshop? Schrijf u dan snel in want de plaatsen zijn beperkt tot maximum 10 deelnemers! De deelnameprijs voor deze unieke workshop bedraagt 35 € (incl. BTW) per persoon en dient om praktische redenen op voorhand overgeschreven te worden. Van zodra wij uw betaling ontvangen, is uw inschrijving defintief. Van zodra het maximum deelnemersaantal overschreden wordt, leggen wij een wachtlijst aan. 

Wenst u zich in te schrijven? Stuur dan een mailtje met uw gegevens naar info@kookboetiek.be of geef ons een belletje op 056 203 209! Wij sturen u dan alle nodige gegevens door zodat u het gewenste bedrag kan overschrijven. 

Wij kijken van harte uit naar uw komst!