Bent u ook echte wokfanaat die in een mum van tijd de heerlijkste wokschotels op tafel tovert en zou u graag uw collectie wokpannen uitbreiden? Of heeft u al veel gehoord over de voordelen van wokken maar beschikt u nog niet over een kwalitatief hoogstaande wokpan waarmee u gevarieerd & gezond kan koken?  

Dan hebben wij echt topnieuws voor u want bij Dupont's Kookboetiek is de WOKtobermaand aangebroken!

Vanaf 1 tot en met 31 oktober 2018 geniet u nu uitzonderlijk van 20% korting op onze uitgebreide assortiment wokpannen van topmerken zoals Demeyere, Le Creuset, BK, Ken Hom en Point-Virgule

Met al deze kwalitatieve wokpannen kan u gemakkelijk, lekker én gezond wokken. Wokken of roerbakken is een eeuwenoude Chinese kookmethode waarbij de ingrediënten rondgeschept worden in ronde pan met hoge wanden. De hoge wanden zorgen ervoor dat de ingrediënten telkens terug naar het midden van de wok vallen. Door de korte verhittingstijd en de temperatuurcontrole blijven de eigenschappen van de verse ingrediënten perfect behouden! Aangezien er bij het wokken ook weinig of geen vetstof dient gebruikt te worden, is wokken ook een gezonde kooktechniek. 

De wokpannen van de diverse merken verschillen vooral op vlak van diameter en materiaal. De belangrijkste materialen zijn carbonstaal, inox en gietaluminium met antikleeflaag. De carbonstalen wokpannen warmen heel snel op & houden de warmte lang vast. Hierdoor wordt het voedsel snel dichtgeschroeid en blijft de smaak behouden. De inox wokpannen zijn vervaardigd uit meerdere lagen wat leidt tot een perfecte warmteverspreiding en -geleiding. Bij inox wokpannen heeft u ook iets meer controle over het wokproces dan bij de carbonstalen variant. De 3de groep zijn de wokpannen uit gietaluminium met een anti-aanbaklaag. Met deze wokpannen kan u zorgeloos, gecontroleerd en met weinig vetstof wokken. Alle wokpannen die wij aanbieden, zijn geschikt voor alle vuren, inclusief inductie. 

>> Ontdek ons volledig assortiment wokpannen hier online! <<

Heeft u een nieuwe wokpan nodig? Grijp dan nu uw kans & geniet vanaf nu tot en met 31 oktober 2018 van onze WOKtoberactie!