Door de continue groei van ons assortiment aan professioneel kookmateriaal, begon ons potje de laatste tijd op onze huidige vertrouwde locatie aan 't Hoge te Kortrijk overvol te geraken & zelfs af en toe over te koken. Aangezien wij er niet graag een potje van maken & u als klant de allerbeste service verdient, hebben we de afgelopen maanden alle mogelijke opties op tafel gelegd en afgewogen tegenover elkaar. 

Uiteindelijk is ons oog na lang & intensief zoekwerk gevallen op een prachtig, veelbelovend & vruchtbaar stukje potgrond waar ons bedrijf de volgende jaren verder kan in blijven groeien en bloeien

Wij zijn dan ook enorm fier om u te mogen melden dat wij in de loop van oktober 2019 zullen verpotten naar een gloednieuw gebouw op het bedrijventerrein De Pluim in Zwevegem. Dit bedrijventerrein vlakbij Evolis ligt op slechts een 5-tal minuutjes van onze huidige locatie en ons perceel is met zijn totale oppervlakte van 7.500 m² 3 maal groter dan onze huidige oppervlakte.

Op dit moment is onze nieuwe vestiging geleidelijk aan uit de grond aan het rijzen en wij hopen u dan ook snel een definitieve verhuisdatum te kunnen voorschotelen!

Van zodra wij hierover meer nieuws hebben, houden wij u op de hoogte! 

Tijdens de volledige bouw- & verhuisperiode zullen wij er alles aan doen om onze gekende service verder te blijven aanbieden, even vlot en piekfijn zoals gewoonlijk! Moesten er echter door omstandigheden ooit problemen optreden, dan willen wij ons hier nu al oprecht voor excuseren en danken wij u alvast bij voorbaat voor uw begrip! 

Met culinaire groeten, 

Het Kookboetiek team