Het is eindelijk zover, de periode waar we jaarlijks reikhalzend naar uitkijken is aangebroken: de zomervakantie! Trekt u er voor een paar weken op uit naar een zonnige buitenlandse bestemming of geniet u liever van een "Staycation" in uw eigen geurige & kleurige tuin? Wat u ook doet, het voltallige Kookboetiek-team wenst u een deugddoende vakantie toe!

Bent nog op zoek naar een BBQ of terrashaard voor thuis of om mee te nemen op reis? Heeft u nog nood aan zomers & stijlvol servies voor één van uw gezellige zomerdiners? Bent u op zoek naar Ginglazen, hippe ijsblokvormen of andere cocktailaccessoires om uw gasten te verrassen op een zomerse feestavond?

Geen nood! Onze Kookboetiek blijft ook tijdens de zomervakantie open! U bent zoals altijd van harte welkom van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u30 en op zaterdag van 9u tot 18u.

Enkel op onze Nationale Feestdag (zaterdag 21 juli) en O.L.V. Hemelvaart (woensdag 15 augustus) zal onze winkel uitzonderlijk gesloten zijn! Op alle andere dagen staan onze deuren wagenwijd open voor u!