Vanaf maandag 6 januari tot maximum juni 2020 (afhankelijk van de weersomstandigheden) wordt een gloednieuw kruispunt aangelegd op de N391 ter hoogte van onze bedrijvenzone De Pluim zodat het verkeer veilig onze bedrijventerrein zal kunnen in- en uitrijden. Tijdens deze wegenwerken blijven wij steeds bereikbaar

Van zodra die werken starten wordt er opnieuw eenrichtingsverkeer ingevoerd op de N391 in de rijrichting van het kanaal komende van het rondpunt aan het Q8-tankstation. Dit verkeer kan ter hoogte van waar het kruispunt wordt aangelegd rijden over de tijdelijke werfweg en daar kan u ook onze bedrijvenzone op- & afrijden.

Het verkeer in de andere rijrichting (komende van het Bekaert rondpunt) volgt de omleiding langs de Kanaalstraat richting R8. Verder in dit bericht vindt u een kaartje met de omleiding voor de auto's & vrachtwagens. 

Fietsers opgelet


Tijdens deze fase van de heraanleg van het kruispunt zijn de fietspaden aan beide zijden langs de gewestweg niet toegankelijk ter hoogte van de Pluim. Fietsers worden omgeleid via de bedrijventerreinen De Pluim en Evolis. Onderaan dit bericht vindt u een kaartje met de omleiding voor de fietsers.  

Omleidingsroutes


Hieronder vindt u een kaartje met meer uitleg over de omleidingsroute voor auto's & vrachtwagens. Het verkeer komende van Kortrijk kan aan het rondpunt van de Q8 in de richting van Moen/Avelgem/Heestert/Bekaertzone dus door in één richting (zwarte route op onderstaande kaart). Ter hoogte van de werken aan het nieuwe kruispunt, wordt een tijdelijke werfweg voorzien waar u onze bedrijvenzone kan op- & afrijden. Komende vanuit de richting van Moen/Avelgem/Heestert/Bekaertzone kan u dus niet door richting Kortrijk en wordt u omgeleid via de Kanaalweg en de R8 (ring rond Kortrijk). Op de onderstaande kaart wordt deze omleiding in het groen aangeduid. 

Omleiding wegenwerken voor auto's
Hieronder vindt u een kaartje met meer uitleg over de omleidingsroute voor fietsers

Omleiding wegenwerken voor fietsers
Heeft u nog vragen over deze wegenwerken of over de omleiding? Aarzel dan niet om ons telefonisch te contacteren via 056 203 209. Wij zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 18u30 en op zaterdag van 9 tot 18u