Op 14 februari zal de liefde opnieuw hoogtij vieren. In het liefdevolle licht van Valentijn geloven wij ook rotsvast in het feit dat er op elk potje een dekseltje past. Net daarom pakken wij uit met een Valentijnsactie waar u ongetwijfeld stapelverliefd op zal zijn!

Aangezien er op elk kookpotje ook een gepast dekseltje past, geniet u vanaf woensdag 7 februari tot en met woensdag 14 februari 2018 van maar liefst 20% korting op al onze kook- en stoofpotten met deksel!

Zijn uw inox kookpotten van Fissler of Demeyere dringend aan vervanging toe of wilt u uw geliefde graag verrassen met zo'n stijlvolle gietijzeren stoofpot van Le CreusetStaub of Morso? Profiteer dan nu van deze spetterende Valentijnsactie!  Shop & win een hartvormige cocotte t.w.v. 159€! 


Als u daarenboven tussen 7 en 14 februari iets koopt in onze kookwinkel, maakt u daarenboven kans op een unieke hartvormige cocotte van Le Creuset ter waarde van 159 €! Op 15 februari zullen wij uit alle kopende klanten één gelukkige winnaar loten die de nieuwe eigenaar wordt van deze prachtige gietijzeren stoofpot van Le Creuset!  

Bekijk hier ons gamma kook- & stoofpotten


Ontdek hier het volledige assortiment aan potten van Le Creuset! 
Wilt u graag een nieuwe inox kookpot van Demeyere? Bekijk dit gamma hier
Bent u eerder een fan van de inox kookpotten van Fissler? Neem dan hier even een kijkje! 
Eerder een liefhebber van Staub? Bekijk dan hier hun gamma! 
Of houdt u van het stoere design van Morso? Bekijk deze gietijzeren stoofpotten hier! 
Wilt u graag eens ons volledig gamma aan potten bekijken? Klik dan hier! Deze Valentijnsactie is enkel geldig vanaf woensdag 7 februari 2018 tot en met woensdag 14 februari 2018 bij aankoop van één of meerdere potten met deksel. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen of promoties.