Bent u een grote fan van barbecueën op houtskool? Zoekt u een nieuw model waarop u comfortabel, gemakkelijk & ontspannen kan grillen zonder telkens het grillrooster te verhogen of verlagen afhankelijk van de warmte van het vuur? 

Mogen wij u dan voorstellen aan de gloednieuwe Cone houtskoolbarbecue van Höfats die zich naast z'n stijlvolle & strakke design vooral onderscheidt door één unieke & revolutionaire eigenschap?

Bij deze Cone BBQ van het Duitse merk Höfats kan u immers de hoogte van de warmtebron of vuurhaard gemakkelijk regelen via een hendel die zich aan de zijkant van de barbecue bevindt. U hoeft dus niet telkens meer te goochelen met het warme grillrooster maar verstelt de hoogte van vuurhaard afhankelijk van het gewenste resultaat. 

Controleer de warmte naar wens


De hoogte van vuurhaard kan bij de Cone BBQ ingesteld worden op 3 hoogtes door middel van de hendel die zich aan de buitenkant van de houtskoolbarbecue bevindt. 

Op de laagste stand is de afstand tussen de vuurhaard en de grillrooster het grootst. De luchtaanvoer is hierbij ook minimaal. Deze stand is dus het best om indirect te grillen en op een laag vuur het voedsel warm te houden of zachtjes te laten garen. 

Op de middelste stand is de afstand tussen de vuurhaard & de grillrooster normaal alsook de luchtaanvoer. Op deze stand kan u dus normaal en direct barbecueën of grillen. 

Op de hoogste stand is de afstand tussen het vuur & de grillrooster minimaal en de luchtaanvoer maximaal. Deze stand staat dus gelijk met grillen of barbecueën op de hoog vuur. Deze stand gebruik je dus best om vlees of vis toe te schroeien. Daarnaast kan u deze stand ook gebruiken om alle vuiligheid na het BBQ'en van uw rooster of van de onderkant van het deksel te branden. Dit laatste noemen we de zelfreiniging of pyrolysis na gebruik.

Op de hoogste stand kan u de Cone BBQ ook gebruiken als terrashaard.  

Ergonomische hoogte, groot grilloppervlak & prachtig design


Door z'n unieke systeem waarbij u de hoogte van de vuurhaard kan verstellen en door z'n perfecte hoogte van 105 cm, is de Cone BBQ heel comfortabel & ergonomisch om aan te grillen of barbecueën. 

De Cone BBQ beschikt standaard over twee inox roosters. Het onderste rooster is een volledig rooster met een diameter van 46 cm. Dit volledig rooster bestaat uit twee helften waardoor u gemakkelijk één helft kan opheffen om extra kolen toe te voegen. De rooster erboven is een halve maan en heeft een diameter van 50 cm. U kan daarnaast ook nog een gietijzeren rooster verkrijgen met een diameter van 46 cm. Dit gietijzeren rooster bestaat ook uit twee helften & heeft onderaan een aluminium opvangbak. Hierdoor kan u gemakkelijk indirect grillen & worden de vetten opgevangen. 

De totale diameter van de Cone BBQ is 60 cm. 

De Cone BBQ is vervaardigd uit inox en heeft een deksel. Met het deksel toe kan u perfect indirect grillen.  

In 2015 won de Cone BBQ de prestigieuze Reddot design Award, de belangrijkste prijs op het vlak van productdesign. 

Ontdek & bestel hier het volledige assortiment van Höfats!


Cone houtskoolbarbecue Höfats met in hoogte verstelbare warmtebron of vuurhaard