Bent u ook een fervent koffieliefhebber die zich elke morgen rept naar uw espressotoestel om een heerlijke Nespresso te zetten? Dan hebben wij misschien wel iets dat u kan interessen! 

Sinds kort heeft het Belgische merk Belmio immers een reeks van koffiecapsules op de markt gebracht die een waardig alternatief bieden voor de koffiecapsules van Nespresso. De aluminium Premium capsules van Belmio bieden een optimale bescherming tegen licht, zuurstof en vochtigheid waardoor de koffiearoma's volledig behouden blijven. Ze zorgen ervoor dat de koffiesmaken perfect tot hun recht komen & u kan genieten van de perfecte espresso. 

De koffiecapsules van Belmio zijn daarenboven compatibel op de meeste Nespresso-toestellen. Beschikt u over een KitchenAid, Lattissima, Citiz, Pixie, Maestria, Inissia, Essenza, Magimix of Cube? Dan kan u de capsules van Belmio perfect gebruiken! De koffiecapsules zijn echter niet compatibel met de U machines, de Expert, de Prodigio en de professional & inbouwtoestellen. 

De capsules zijn op heden beschikbaar in 5 verschillende smaken, namelijk de Risoluto, Largo, Intenso, Allegro en Origio die telkens verkrijgbaar zijn in sleeves van 10 capsules. Deze vijf smaken zijn het resultaat van een lang onderzoek & een professionele selectie van de beste Arabica- & Robusta-koffiebonen ter wereld. 

De premium koffiecapsules van Belmio zijn ook verkrijgbaar in onze Kookboetiek. Kom dus langs & ontdek het volledige assortiment. 

U kan uw capsules ook online bestellen. U vindt de waaier aan koffiesmaken via deze link.