Elk jaar organiseren we met Dupont’s KOOKboetiek een thematisch voorjaarsevenement waarbij één of meerdere aspecten van het koken centraal staan. Na de Pannendagen, de HutsePOT-up, Boyz & Grillz, The Knife Party en de Summer Vibes, focussen we ons dit jaar op de culinaire geuren en lanceerden we een nieuw concept, namelijk de OpenGEURdagen

Laat dit geurige evenement die plaatsvindt op zaterdag 21 & zondag 22 april 2018 (telkens van 10 tot 18u) niet aan uw neus voorbijgaan want naast de traditionele kook- & barbecuedemonstraties van topmerken, verwelkomen we dit jaar ook diverse lokale partners die gelinkt zijn met de culinaire sector zodat wij u een geurige totaalbeleving kunnen aanbieden! 

Kom tijdens onze OpenGEURdagen rondsnuffelen in onze brede assortiment, laat uw neus krullen van de scherpe kortingen & maak kans op één van onze geurige verrassingspakketten!

 

Snuffel rond & geniet van 10% korting!  

Snuffel rond en geniet van 10% korting op alles! Snuffel tijdens onze OpenGEURdagen rond in onze sfeervolle kookwinkel & geniet heel het weekend van 10% korting op al onze producten

Omdat onze OpenGEURdagen in april vallen, is onze Aprilse Grill Korting ook nog van toepassing & geniet u van 11% korting op onze BBQ's! Meer info over deze korting vindt u hier

Deze kortingen zijn niet cumuleerbaar met andere promoties & op het gehele gamma van Ofyr geniet u ook uitzonderlijk van 5% korting!  


Win één van onze geurige verrassingspakketten!  

Win één van onze geurige verrassingspakketten! Tijdens onze OpenGEURdagen kan u daarenboven 6 geurige & rijkgevulde verrassingspakketten winnen!

Samen met onze deelnemende partners hebben wij immers een 6-tal unieke pakketten samengesteld vol geurige artikelen en gadgets

Hoe kan u zo'n verrassingspakket winnen? 

Draai na uw aankoop eens aan ons retro kauwgomballenautomaat die aan de kassa staat & vind één van onze 6 gouden cuberdons of gouden "neuzen"


Snuif de sfeer op bij onze demo's & standjes van onze lokale partners!  

Tijdens onze OpenGEURdagen kan u in eerste instantie genieten van diverse gratis demonstraties van diverse topmerken uit de barbecue-, kook-, bak- en koffiesector. Daarnaast verwelkomen wij ook enkele lokale partners die gelinkt zijn met de culinaire sector & hun geurige producten vol enthousiasme aan u willen voorstellen. 

Wat de topmerken betreft, worden de grillaroma’s verzekerd door de keramische houtskoolbarbecues van Big Green Egg, de gasbarbecues van Outdoor Chef en de terrashaarden van Ofyr waarop u ook heerlijk kan barbecueën. De bakgeuren neemt Kenwood met z’n multifunctionele keukenrobots voor zijn rekening. Het stoven van groenten & het bakken van pannenkoeken is dan weer het domein van de stoofpotten & pannen van Le Creuset. Last but not least tekent ook Jura present om de bezoekers een geurige koffie te presenteren die à la minute gemalen & gezet wordt met hun koffiemachines.

Het voorstel om de handen in elkaar te slaan, werd door vele lokale partners enthousiast onthaald waardoor wij onze bezoekers tijdens onze OpenGEURdagen kunnen verwennen met een mooie waaier aan lokale producten. 

Zo zal Viva Sara aanwezig zijn met hun uitgebreid & aromatisch koffie- & theegamma. Wijnen De Clerck zal enkele van hun gerenommeerde wijnmerken, zoals Aix en LePlan-Vermeersch in de spotlights zetten. De verse lokaal gekweekte groenten & fruit worden voorzien door de Stadsboerderij Kortrijk & de kruiden neemt Zonder Meer voor zijn rekening. Truffel.be zal de bezoekers wegwijs maken in hun uitgebreid assortiment aan truffelproducten en wie kennis wil maken met de Geutelingen, een Oost-Vlaamse streekproduct, kan terecht bij de mensen van De Koekelaere.

Overzicht demonstraties en lokale partners OpenGEURdagen