Overweegt u al enige tijd om uw tuin- of terrassetting op te fleuren met zo'n prachtige OFYR, één van onze culinaire BBQ-juweeltjes die bestaat uit een design vuurschaal met een ketelstalen kookplaat waarop u ook heerlijk kan grillen?

Dan hebben wij een prachtige aprilactie die u als muziek in de oren zal klinken & waardoor u een vurig voorjaar zal beleven!

Als u vanaf 1 tot en met 30 april 2019 zo’n OFYR aankoopt bij Dupont’s Kookboetiek, maakt u nu kans op een gratis BBQ-festijn met een professionele OFYR chef voor 8 personen ter waarde van 500 €

Zo leert u snel de kneepjes van het vak, ontdekt u alle aspecten van deze nieuwe manier van buitenkoken en kan u deze ervaring delen met uw vrienden of familie! 

Aarzel dus niet & kom dit veelzijdige kooktoestel met z'n unieke design ontdekken in onze kookwinkel op 't Hoge 98 te Kortrijk.

Wilt u ons OFYR assortiment online ontdekken? Klik dan hier!

*Deze actie is geldig vanaf 1 april 2019 tot en met 30 april 2019 bij aankoop van een OFYR kooktoestel (éénder welk model) bij Dupont's KOOKboetiek. Actie niet geldig op OFYR accessoires. Voor het BBQ-festijn wordt er met de winnaar of winnares een datum afgesproken in overleg met de demochef van OFYR. Het BBQ-festijn is voor 8 personen (volwassenen en/of kinderen samen) en bestaat uit 3 gangen (voor-, hoofd- & nagerecht) met aangepaste dranken.