Is een gezond ontbijt voor u een opgave of een opluchting? Het ontbijt is voor vele mensen ofwel de belangrijkste maaltijd van de dag ofwel de maaltijd die echt verwaarloosd wordt door tijdsgebrek. Door het tekort aan tijd, grijpen we daarom snel naar de gemakkelijkste oplossing: een sneetje brood met beleg. 

Maar kan het ook anders? Moeten we echt altijd ontbijten met brood? Kunnen we ook eens iets anders klaarmaken dat even goed of zelfs beter is voor ons lichaam en dat voor ons, vrouwen en mannen des huizes gemakkelijk in de vingers geraakt?

Kom alles over gezond ontbijten te weten tijdens één van onze 4 geplande kookdemonstraties die in oktober & november georganiseerd worden in onze Kookboetiek.  

Tijdens deze demonstratie tonen Natalie Mylle (van Vitamylle) en Heleen Samyn (van HS Voedingsadvies), beiden orthomoleculair therapeut, hoe je lekkere, eenvoudige ontbijtgerechten kan bereiden in een minimum van tijd en met super eenvoudige ingrediënten. Gerechten die je optimale energie geven om door te gaan tot de middag, zonder suikerpieken… èn zonder suikerdalen met als functie het lichaam optimaal te voeden om zo goed mogelijk te functioneren en om een goede balans te vinden tussen eiwitten, vetten en koolhydraten.


Wilt u meer te weten komen over gezond ontbijten? Schrijf u dan in voor één van de 4 geplande demo's

  • Dinsdag 23 oktober van 19u tot 21u (Klik hier om in te schrijven voor deze demo!) 
  • Woensdag 24 oktober van 19u tot 21u (Klik hier om in te schrijven voor deze demo!) 
  • Dinsdag 6 november van 19u tot 21u (Klik hier om in te schrijven voor deze demo!) 
  • Woensdag 7 november van 19u tot 21u (Klik hier om in te schrijven voor deze demo!) 


Voor elke kookdemo bedraagt de inschrijvingsprijs 35 euro (incl. BTW) en worden maximum 15 deelnemers toegelaten. Wenst u zich in te schrijven? Neem dan telefonisch contact op met ons via 056 203 209 of stuur een mailtje met uw gegevens en met de datum van de gewenste kookdemo door naar info@kookboetiek.be

De deelnameprijs dient betaald te worden bij het begin van de workshop

Met culinaire groeten,

Het Kookboetiekteam