“It’s the most wonderful time of the year” ... Bestaat er een betere manier om de eindejaarsperiode te beschrijven? Terwijl de dagen gevuld worden met koude & duisternis, worden de huiskamers gevuld met de aangename warmte van het haardvuur & het sfeervolle licht van de kerstversiering. Terwijl er buiten gestrooid wordt tegen de winterse gladheid, wordt er binnen gestrooid met liefde, cadeautjes & gelukwensen. Terwijl het landschap bedekt wordt met een winters kleedje, wordt de feesttafel bedekt met betoverende decoratie & verrukkelijke eindejaarsgerechten.

Omdat wij dit heerlijke eindejaarsgevoel graag met u delen, rollen wij de rode loper uit & nodigen wij u van harte om onze feestelijk uitgedoste kookwinkel te bezoeken. Zoekt u een culinair kerstcadeautje, heeft u kookgerei nodig om uw eindejaarsgerechten te bereiden of wilt u uw feesttafel versieren met nieuw kerstservies? Kom dan zeker tijdens de eindejaarsperiode langs in onze sfeervolle kookwinkel en geniet van onze talrijke feestelijke promoties, onze spetterende eindejaarsacties & onze gezellige koopzondagen.


Koopzondagen op 16, 23 & 30 december

Koopzondagen op 16, 23 en 30 december 2018

Tijdens de eindejaarsperiode willen wij dat u alle tijd hebt om op uw gemak en in alle rust uw kerstinkopen te doen. Daarom staan onze deuren in december quasi elke dag open voor u, ook op zondag! Zo bent u ook van harte welkom op zondag 16, 23 & 30 december telkens van 10 tot 18u! Heeft u op kerstavond of oudejaarsavond nog last minute een cadeautje nodig? Geen nood! Ook op maandag 24 december en 31 december is onze winkel open vanaf 10u tot en met 16u!

Enkel op dinsdag 25 december, dinsdag 1 januari & woensdag 2 januari zal onze winkel gesloten zijn.    


Een gratis cadeautje voor elke kopende klant!  

Een origineel kerstcadeautje voor elke kopende klant

In december krijgt iedere kopende klant een gratis geschenkje van ons!

Onder de feestelijke kerstboom die wij aan onze kassa geplaatst hebben, liggen honderden originele kerstcadeautjes die wij ontvangen hebben van alle topmerken die wij vertegenwoordigen!

Iedereen die tussen vrijdag 7 december & maandag 31 december langskomt & iets aankoopt in onze sfeervolle kookwinkel, ontvangt dan ook één cadeautje van onder onze kerstboom! U gaat dus gegarandeerd met uw allereerste kerstgeschenkje naar huis! 


Win elke week een Le Creuset antikleefpan t.w.v. 99 €

Win elke week een Le Creuset Antikleefpan twv 99€

Kom in december kerstshoppen bij onze Kookboetiek en maak elke week kans op een Les Forgées antikleefpan van Le Creuset! Deze pan in gesmeed aluminium met inox steel heeft een diameter van 24 cm en een winkelwaarde van 99 €! Ontdek deze Les Forgées pan hier

Wat moet u hiervoor moet doen? Gewoon komen kerstshoppen eigenlijk want wij verloten elke week één pan onder de kopende klanten! Kom dus vanaf maandag 3 december tot en met maandag 30 december uw kerstinkopen doen & misschien wordt u wel de gelukkige eigenaar van zo'n nieuwe Le Creuset antikleefpan!  


Win een Le Creuset stoofpot t.w.v. 255 €!  

Win een Le Creuset stoofpot t.w.v. 255 €!

Droomt u al lang van zo'n prachtige gietijzeren stoofpot van Le Creuset? Of zou u graag zo'n stijlvolle cocotte schenken aan uw familie of vrienden? 

Kom dan zeker in de maand december langs in onze Kookboetiek & doe mee met onze eindejaarswedstrijd! In onze winkel staat er een XXL theepot van Le Creuset. Raad de inhoud & het gewicht en maak kans op een gietijzeren Le Creuset stoofpot van Ø24cm in een kleur naar keuze ter waarde van 255 €! Ontdek alle kleuren hier online!  De winnaar of winnares wordt bekend gemaakt op maandag 31 december 2018!  


Inspiratie nodig? Ontdek onze cadeautips! 

Ontdek onze cadeautips voor het eindejaar

Bent u op zoek naar een leuk kerstcadeautje om uw geliefde, uw vrienden of uw familie te verrassen? Kom tijdens de eindejaarsperiode langs in onze kookwinkel & kom uw (kerst)licht opsteken in onze inspiratiehoek vol originele cadeautips voor hem & haar! 

Weet u echt niet met welk geschenk u iemand kan plezieren maar weet u wel dat de gelukkige een passie voor koken heeft? Verras hem of haar dan met één van onze Box voor Koks cadeaubonnen! Bestel ze hier online! 

Wilt u uw man, vriend, papa, zoon of opa verrassen? Bekijk hier onze cadeautips voor hem! 
Wilt u uw vrouw, vriendin, mama, dochter of oma verrassen? Bekijk hier onze cadeautips voor haar! 
Wilt u uw collega's of personeel verrassen met een eindejaarspakket? Bekijk hier onze tips!  


Profiteer van onze talloze eindejaarspromoties!  

Geniet van onze spetterende eindejaarspromotiesTijdens de eindejaarsweken regent het spetterende promoties en feestelijke kortingen op een brede waaier aan prachtige keukenartikelen van allerhande topmerken

Wilt u een overzicht van alle lopende promoties, acties en kortingen? Neem dan snel een kijkje op onze promotiepagina via deze link of kom ze ontdekken in onze sfeervolle kookwinkel! 


BBQ-demo's op zaterdag 8 & 15 december  

BBQ demo's op zaterdag 8 & 15 decemberOverweegt u om uw vrienden & familie tijdens de eindejaarsperiode te verrassen met een gezellige winterbarbecue? Of wilt u iemand een barbecue cadeau & wenst u nog wat meer extra informatie? 

Kom dan zeker eens langs naar onze Kookboetiek op zaterdag 8 of 15 december (telkens tussen 11 en 17 uur) en kom tijdens de BBQ-demo's proeven van de culinaire topprestaties van ons barbecuegamma!