Korte en sombere dagen maar lange en uiterst gezellige avonden, koude kille buitentemperaturen maar heerlijk warme binnentemperaturen, kale troosteloze bomen buiten maar rijkgevulde & prachtig versierde kerstbomen binnen, alles wijst erop dat de sfeervolle eindejaarsperiode opnieuw in aantocht is! 

Bij Dupont’s KOOKboetiek kijken we jaarlijks reikhalzend uit naar de feestelijke decembermaand en rollen wij voor u letterlijk & figuurlijk de rode loper uit om u te laten proeven en genieten van één van de mooiste periodes van het jaar. Bent u op zoek naar het perfecte kookmateriaal om de lekkerste eindejaarsgerechten op de feestdis te toveren of zou u uw vrienden of familie graag verrassen met een origineel culinair kerstcadeautje? Kom dan zéker langs bij onze kookwinkel die wij voor de gelegenheid opnieuw in een sfeervol & feeëriek eindejaarskleedje gestoken hebben! 

Bijna elke dag open in december, ook op zondag!


Tijdens de eindejaarsperiode willen wij dat u alle tijd heeft om op uw gemak en in alle rust uw kerstinkopen te doen. Daarom staan onze deuren quasi elke dag open voor u, ook op zondag! Zo bent u ook van harte welkom op zondag 10 en 17 december telkens van 10 tot 18u! Heeft u op kerstavond of oudejaarsavond nog last minute een cadeautje nodig? Geen nood! Ook op zondag 24 december en op zondag 31 december is onze winkel open vanaf 10u tot 16u! Enkel op maandag 25 december, maandag 1 januari 2018 en dinsdag 2 januari 2018 (stocktelling) zal onze winkel gesloten zijn.    


Kerstshoppen bij ons, da’s puur genieten!

    
Tijdens de eindejaarsperiode doen wij alles om al uw zintuigen te verwennen! Voel de kwaliteit van onze kookartikelen met uw handen, bewonder de schoonheid van onze schitterende kerstdecoratie met uw ogen, laat uw gehoor genieten van onze feestelijke kerstmuziek, prikkel uw smaakpapillen met onze proeverijen en kom letterlijk en figuurlijk de culinaire kerstsfeer opsnuiven in onze winkel!


Gratis kookdemo's van topmerken

Gratis kookdemonstraties Kookboetiek December 2017Ook dit jaar verwelkomen wij in de decembermaand een aantal grote merken die u zullen verwennen met gratis demonstraties en proeverijen. Alle demo's zijn gratis en doorlopend van 11 tot 17u. Op zaterdag 9 december komt Ofyr langs om u een demonstratie te geven met hun prachtige terrashaarden waarop u ook heerlijk kan grillen. Zaterdag 16 december is het de beurt aan KitchenAid. Zij zullen u tonen hoe u heerlijke gerechten kan maken met hun standmixers en de nieuwste opzetstukken zoals de Japanse groentensnijder en de spiraalsnijder. Wilt u alles leren over de frituurtoestellen of teppanyaki’s van Fritel? Kom dan langs op zondag 17 december! De dag voor kerstavond, op zaterdag 23 december, hebben wij GreenPan  te gast in onze Kookboetiek. Zij zullen u alles vertellen over hun breed assortiment aan keramische antikleefpannen. 

Meer info over deze gratis demo's? Klik hier! 


 

Win elke week één exclusieve koperen GreenPan t.w.v. 149 €! 

Win elke week een koperen GreenPan twv 149 euro
Geen eindejaarsperiode zonder verrassingen! Wij hebben dan ook nog iets extra voor u in petto! Vanaf maandag 4 december verloten wij immers elke week één exclusieve koperen GreenPan ter waarde van 149 € (inclusief 21% BTW) onder de kopende klanten! Deze prachtige pannen met hun diameter van 24 cm, hebben een koperen buitenkant en een keramische antikleeflaag. Het gaat hier om uiterst exclusieve pannen aangezien ze niet in de handel verkrijgbaar zijn! Waag uw kans, kom vanaf 4 december tot en met 31 december 2017 kerstshoppen bij ons en misschien bent u één van de trotse winnaars van zo’n unieke koperen pan met keramische antikleeflaag! 
Jean-Pierre Busschaert: 1ste winnaar koperen GreenPan
In totaal zullen we dus tijdens de eindejaarsperiode 4 kopende klanten gelukkig kunnen maken met een exclusieve koperen GreenPan. Op maandag 11 december toverden de onschuldige kinderhandjes van Felix & Fleur Jean-Pierre Busschaert uit Orroir als 1ste gelukkige winnaar uit de trommel! Op maandag 18 december mochten wij Sebastien Bonnier uit Wervik telefonisch melden dat hij de 2de gelukkige winnaar is van zo'n prachtige GreenPan. Er zijn nog steeds 2 pannen te winnen! Kom dus zeker nog kerstshoppen tot 31 december en maak ook kans op zo'n exclusieve pan ter waarde van 149€.