UPDATE maandag 20 november om 10u50: De 2de sessie is volzet. Er zijn wel nog 7 plaatsen in de 1ste sessie van 18u tot 19u45. Schrijf u nog snel in! 

Bent u ook een echte doorwinterde grillfan en zou u graag nog wat extra tips en tricks leren van een échte grillmaster? Kruis dan zeker donderdagavond 23 november 2017 met stip aan in uw agenda!

Die avond ontvangen wij niemand minder dan Peter de Clercq, gerenommeerd chefkok van Restaurant Elckerlyc te Maldegem, voormalig Wereldkampioen BBQ, schrijver van talrijke boeken voor "outdoorchefs" en volgend jaar één van de gastheren in de nieuwe kookwedstrijd "Grillmasters" op Vier. 

Peter de Clerq komt die avond een inspirerende showcookingdemonstratie geven met als centraal thema "Indoor grilling"! Hij zal u inwijden in z'n grilligste culinaire geheimpjes en u leren hoe u thuis in uw keuken de lekkerste gerechten & hapjes kan bereiden met behulp van de Green Egg MiniMax tafelBBQ, de Cobb tafelBBQ en de grillpannen van diverse topmerken! 

Aangezien hij ook de bedenker, bezieler & stuwende kracht is achter het gloednieuwe merk EldurApi dat een assortiment aan heerlijke kruiden, aromatische houtschilfers en grillbriketten aanbiedt, zal de showcooking demonstratie van Peter de Clercq ook stevig afgekruid zijn met talrijke tips over hoe u uw gerechten van extra smaak voorziet! Wilt u het volledige assortiment van Eldurapi ontdekken? Klik dan hier!  

Om alle geïnteresseerden de kans te geven om Peter de Clercq aan het werk te zien, organiseren we die donderdagavond 23 november twee aparte sessies waarbij wij telkens maximum 20 personen per sessie toelaten uit praktische & organisatorische overwegingen. 

De eerste sessie zal doorgaan van 18u tot 19u45 en de tweede showcooking demo gaat van start om 20u en eindigt om 21u45! Sinds maandag 20 november is de 2de sessie volledig volzet. Er zijn wel nog 7 plaatsen vrij in de 1ste sessie. Schrijf u dus nog snel in! 

De deelnameprijs bedraagt 50 € per persoon. Voor deze prijs krijgt u enkele overheerlijke gegrillde hapjes met bijpassende wijntjes, een rijkgevulde goodiebag, een onbetaalbare unieke ervaring en natuurlijk een vat vol onbetaalbare tips & tricks van the grillmaster himself! Wij vragen wel uitzonderlijk om de deelnameprijs op voorhand over te schrijven.   

Wijnproeverij door Kava


Voor elk gerecht werd er een bijpassende wijn geselecteerd door de Kava Wijnhandel uit Bissegem. Alle geselecteerde wijnen zullen kort toegelicht worden. Na de showcookingdemonstratie van Peter de Clercq kunnen al wijnen die aan bod kwamen ter plaatse aangekocht of besteld worden aan een voordeeltarief dat enkel die avond geldig zal zijn.  

Een rijkgevulde goodiebag


Na afloop van het event, verrassen wij elke deelnemer opnieuw een rijkgevulde goodiebag vol leuke culinaire gadgets! Zo bevat deze goodiebag bijvoorbeeld een prachtig & stijlvol steakmes van Eldurapi (het nieuwe merk van Peter de Clercq), een potje BBQ- & grillkruiden van Eldurapi, een silicone bakborstel van Le Creuset, een pannenbeschermer van Demeyere, een pakje stoere servetten van Serax, ...  U gaat dus zéker niet met lege handen naar huis!  


Schrijf u snel in!


Wacht niet langer & schrijf u snel in! Neem telefonisch contact met ons op via 056 203 209 of stuur een mailtje met uw gegevens (naam, voornaam, e-mail, gsm én gewenste sessie, zijnde de 1ste of de 2de) naar info@kookboetiek.be! Sinds maandag 20 november is de 2de sessie volzet. Er zijn wel nog 7 plaatsen vrij in de 1ste sessie van 18u tot 19u45! 

Eens wij uw inschrijving ontvangen, sturen wij u een mailtje met het rekeningnummer waarop u de deelnameprijs van 50€ per persoon dient over te schrijven. Pas wanneer wij uw betaling ontvangen, is uw inschrijving volledig en sturen wij u een definitieve bevestiging van uw inschrijving.